Krompirjeve počitnice: ne odlašaj z rezervacijo! - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Krompirjeve počitnice: ne odlašajte z rezervacijo!

Krompirjeve počitnice

Šola se je začela, mi pa že razmišljamo o naslednjih počitnicah. Krompirjeve počitnice so pred vrati, zato vas vabimo, da pobrskate po naši spletni strani, kjer se skriva ogromno privlačnih ponudb, ki vam bodo polepšale jesenski dopust. Ker je število prilagojenih sob omejeno, časa do začetka krompirjevih počitnic pa vedno manj, vas vabimo, da nam čimprej pošljete povpraševanje na turizem@brezovir.si oziroma na 070 686 067 ali 070 844 744 in si zagotovite brezskrben oddih. Spodaj najdete še nekaj naših predlogov.

1. Terme so vedno dobra ideja

Jesenske počitnice so pravi čas, da dobro poskrbimo zase, preden pridejo mrzli zimski dnevi. Blagodejna voda naših term bo poskrbela za prijetno sprostitev, pestro počitniško dogajanje pa za zabavo in veselje za vso družino. 

Hotel Bioterme

Ptuj in okolica

Celoten opis

Hotel Balnea

Novo mesto in okolica

Celoten opis

Hotel Termal

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Hotel Izvir

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Celotno ponudbo term in zdravilišč, ki so dostopna, najdete tukaj

2. Zlato obarvani gozdovi gorskega sveta

Ko jesen pobarva gorske gozdove v tisoč in eno barvo, je nemogoče ostati doma. Izberite počitnice v objemu narave in izkoristite prosti čas za aktivnosti in raziskovanja, preden pride mraz. Razgled na zunanjo jesensko idilo bo še posebej krasen iz sobe v Hotelu Špik ali iz njihovega bazena s prijetno toplo vodo. Ta je opremljen z bazenskim dvigalom, ki bo olajšal pot v vodo vsem gibalno oviranim pa tudi starostnikom ali tistim z začasnimi poškodbami. Sobe so prijetno urejene in ponujajo osupljive razglede, navdušil pa vas bo tudi sprejem prijaznega hotelskega osebja.

Preverite še več ponudb za aktiven in sproščujoč dopust. 

3. Zadnji topli sončni žarki na obali

Vonj po soli, prijetno šumenje morja in sprehodi vzdolž obale zdravilno vplivajo na telo in dušo. Jesenske počitnice na morju vam bodo dale obilo pozitivne energije za dolge zimske dni.

Oglejte si jesensko ponudbo na morju. 

4. Gremo na izlet 

Če se boste letos odločili, da krompirjeve počitnice preživite doma, vam predlagamo nekaj idej za enodnevne izlete. Pobrskajte, kam se odpraviti, ko sije sonce, in kaj početi na meglen deževni dan. 

Preverite takšna in drugačna doživetja ter namige za izlete. 

5. Ko je odločitev za destinacijo povezana s kulinariko

Jesen prinaša veliko različnih dobrot, ki ob pestrem raziskovanju razveselijo naše lačne brbončice. Zato vam prilagamo še nabor nekaj dostopnih restavracij s ponudbo, ki bo odlično poskrbela za vašo gurmansko žilico, hkrati pa bo tudi pravo izhodišče za enodnevni izlet ali pa morda celo dogodek za zaključene družbe.

Oglejte si še našo ostalo gostinsko ponudbo.

Pri odločitvi za oddih vam lahko pomagamo, zato se nam oglasite na turizem@brezovir.si oziroma nas pokličite na 070 686 067 ali 070 844 744. Veselimo se vašega kontakta!

Nazaj