Gostilna Repnik - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Gostilna Repnik

Ena izmed najboljših slovenskih gostiln.

Gostilna Repnik je znana po svoji visoki kakovosti, butični domačnosti ter dodatni ponudbi, s katero si je prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa jo je v eni od svoji izdaj umestil med šest najboljših gostiln v Sloveniji.

Deluje že od leta 1964, ko je svoje domače jedi ponujala predvsem furmanskim prevoznikom ter redkim drugim potnikom. Družinska gostilna pa danes svojega ustvarjalnega navdiha ne črpa le iz pretekle tradicije ter znanja prednikov, temveč oboje nadgrajuje z modernimi tehnikami ter estetskimi dražljaji. Kombinacija teh sestavin vam bo gotovo ostala v izvrstnem spominu, za še večje razvajanje brbončic pa preizkusite tudi vrhunska vina iz njihove lastne vinske kleti.

Znani so tudi zaradi svojega ustvarjanja pod znamko Okusi Kamnika, kjer so zbrane izvrstne lokalne jedi in po odličnih domačih sladicah, ob katerih se vam bodo zagotovo pocedile sline.

Dostopno parkiriščePred Gostilno Repnik je veliko in urejeno parkirišče, ki pa za invalidne osebe ni posebej označeno. Možno je parkirati tudi v neposredni bližini vhoda v samo gostilno oziroma v bližini klančine.
Dostopen vhodVhod je prilagojen s klančino, ki nima oprijemala, zato boste morda potrebovali pomoč. Prehodi imajo minimalen prag oziroma so v ravnini. Na vrhu klančine so drsna vrata na senzor, druga pa se odpirajo s kljuko.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopne so vse tri notranje dvorane z različnimi omizji, mize pa večinoma podvozne (vsaj glavni del restavracije). Vse dvorane omogočajo dovolj prostora za gibanje, so zelo svetle in imajo lepo pogrnjena omizja.
Povsem dostopen je tudi čudovit letni vrt, ki ima lahko prilagodljivo omizje, hkrati pa nudi prelep razgled na trato z vrtnimi utami ter ogrado z energičnimi konji.
Prilagojene sanitarijeTik ob vhodu v Gostilno Repnik se nahajajo prilagojene sanitarije. Te omogočajo dovolj gibanja, a ob straniščnem delu nimajo oprijemala.
Dodatna dostopna ponudbaV Gostilni Repnik je možno organizirati različna praznovanja, srečanja ali skleniti celo civilno poroko. Ob njej pa se nahaja tudi Penzion Repnik s prenočišči, ki pa sicer niso dostopna gibalno oviranim.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Gostilna, kjer lahko ostanete kar cel dan.

Pri Repniku vsekakor poskrbijo tudi za bolj zahtevne goste. Medtem, ko lahko otroci neovirano tekajo po travniku, opazujejo konje ali plezajo po igralih, vse pod budnim očesom staršev, starši lahko v miru obedujejo ali poizkušajo njihova vina.

Po predhodnem dogovoru pripravljajo tudi pogostitve oziroma cateringe ter se lahko pohvalijo s prijaznim in hitrim osebjem, ki bo neopazno poskrbelo za vse vaše goste. Naj gre za poslovni dogodek, praznovanje, poroko, otvoritev ali piknik, povsod bodo poskrbeli za vse po svojih najboljših močeh. Na voljo so vam tudi njihovi izvrstni strokovnjaki za vino oziroma sommelierji, ki z vami delijo svoje znanje o vinih, pripravijo pa vam lahko tudi zanimiv kuharski šov, delavnico ali pa kuhajo kar pred vami ter gosti.

V največji dvorani lahko gostijo do 100 gostov, zaradi česar je primerna tudi za največje zabave in poroke, hkrati pa so cene zelo prijazne. V njihovi ponudbi najdete celo vožnjo s kočijo in muharjenje, če pa vas po dolgem dnevu vse to utrudi, lahko nočite v njihovem Penzionu Repnik, le korak oddaljenem od gostilne. 9 stilskih sob žal ne vsebuje invalidske sobe, so pa te udobne in prostorne, zasnovane z naslonom na slovensko tradicijo v modernem pridihu in s pogledom na okolico. Tam imajo tudi konferenčno sobo za 25 oseb, ki je opremljena z multimedijsko opremo (projektor, platno, ozvočenje) in nudi pogled na vrt. Prostor pa je lahko namenjen tudi praznovanju ali srečanju zaključene družbe do 30 oseb (kosilo, praznovanje, krst, poslovna srečanja, delavnice, team building itd.).