Hotel Termal: 13 prilagojenih sob - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Pripomočki in druge prilagoditve ležišča

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Hotel Termal

S črno termalno vodo do dobrega počutja in boljšega zdravja.

Hotel Termal s 136 sobami je primerno prilagojen in dostopen za ranljivejšo skupino gostov, vsebuje pa tudi invalidske sobe. Mnogo obiskovalcev hotela preizkusi storitve terapevtskega centra Thermalium, kjer za zdravljenje uporabljajo črno termomineralno vodo, ki je najtoplejša v Sloveniji in je razglašena za naravno zdravilno sredstvo.

V hotelski restavraciji lahko preizkusite več kot 50 za Prekmurje značilnih jedi, vsak teden prirejajo tudi prekmurske večerje. Hotelsko kopališče Termal pa se lahko pohvali s povsem prenovljenim in popolnoma dostopnim ter prilagojenim notranjim kopališčem.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori se nahajajo nasproti hotela, vendar so običajno vedno zasedeni. Zato v takem primeru lahko z jasno vidno parkirno kartico za invalide parkirate avto neposredno pred hotelom in to sporočite na recepciji.
Dostopen vhodVhod v hotel je prilagojen s klančino, recepcija je popolnoma dostopna, prav tako hotelsko kopališče.
Dostopna sobaHotel ponuja invalidske sobe, ki so dostopne z dvigalom. Možno je izbirati med sobami z običajno kopalnico, sobami s prilagojeno kopalnico in sobami z nastavljivo (bolniško) posteljo.
Prilagodljivo ležiščeNekatere sobe so opremljene z nastavljivimi posteljami, njihov dizajn pa omogoča tudi uporabo prenosnega stropnega dvigala, ki omogoča še lažje prestavljanje gosta. Tega sicer v hotelu nimajo.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v invalidskih sobah so primerno prilagojene in prostorne, opremljene s tušem brez roba in z oprijemali.
Prav tako je prilagojeno in prostorno invalidsko stranišče na hotelskem kopališču. Tuš je brez roba in opremljen z vgradnim stolom. Vendar pa se vrata odpirajo na notranjo stran.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je dostopna, le klančina do nje je nekoliko strma. S pomočjo premikajoče se klančine je prilagojena tudi zunanja terasa gostilne na kopališču.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaDostop v bazen je omogočen s prenosnim dvigalom za v vodo, torej je kopanje mogoče tako v notranjem kot v zunanjem bazenu.
Dostopna dodatna ponudbaKopališče v hotelu, Terme 3000 in deloma savne, v kolikor ste se zmožni presesti.

Dodatna ponudba

Obilje vodnih doživetij v Termah 3000

Bazenski kompleks termalnega parka Terme 3000 se nahaja v neposredni bližini Hotela Termal, med njima pa je urejen pokrit prehod imenovan Prekmurski most. Dostop do vseh bazenov je urejen s pomočjo klančin, nimajo pa posebnega pripomočka za prehod v vodo. Večina bazenov je zgrajenih z visokimi robovi v višini vozička in tistim, ki se lahko presedejo iz invalidskega vozička na rob, predstavljajo dodatno možnost za vstop v sam bazen. Drugo možnost predstavljajo reševalci iz vode, ki vam lahko priskočijo na pomoč.

Invalidsko stranišče je le v stavbi, a je popolnoma prilagojeno in dostopno. Tu so tudi savne, ki so dostopne z dvigalom.

Sorodna ponudba

Hiša iz volne

Hiša iz volne

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Hotel Štrk

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis