Hotel Bioterme: eno z naravo - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Trajnostno usmerjen hotel, ki je eno z naravo.

Hotel Bioterme, s kar 4 zvezdicami, je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Leži sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Dostopno parkiriščeParkirišča so označena za invalide in se nahajajo neposredno ob hotelu. Dve sta primerni za kombi z rampo, tri pa so običajna z označenim medprostorom. Nanje vas opozarja že znak ob uvozu na parkirišče.
Dostopen vhodVstop v hotel je prilagojen s klančino. Recepcija se nahaja takoj v pritličju.
Dostopna sobaInvalidske sobe so velike in estetsko zelo lepo urejene. Soba je še nekoliko večja od standardnih sob, z lastno invalidom prilagojeno kopalnico.
Hkrati vsebuje balkon, ki je dovolj širok, da se lahko oseba na invalidskem vozičku na njem normalno giblje.
Prilagojena kopalnicaV sobi se nahaja prilagojena in dostopna kopalnica, vsebuje oprijemala, tuš brez roba in zložljiv stol pod njim (prilagojena kopalnica je vidna na dnu strani na videoposnetku).
Veliko in prilagojeno invalidsko stranišče je tudi ob recepciji in ob bazenskem delu. Tam najdete tudi prilagojeno garderobo, kjer se boste lahko v miru preoblekli.
Dostopna kavarna ali restavracijaOgromna restavracija in kavarna s teraso se nahajata v pritličju. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih. Zunanji del je dostopen čez drsna vrata na delu, kjer so okenski okvirji opremljeni še z manjšo leseno klančino.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaSam bazenski del je dostopen brez težav. Pri recepciji na bazenu je prehod za invalidne osebe. Iz bazenske garderobe je narejen prehod s klančino do notranjega bazena. Zunanji del je dostopen in večinoma v ravnini, na enem delu pa s klančino. Pri vstopu v bazen vam pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaHotel Bioterme, konferenčne dvorane, glamping, okoliški izleti, trgatev grozdja itd. V Hotelu se nahajajo tudi zobna ordinacija in pošta, trgovina s spominki ter prostor za fizioterapevtske in wellness storitve. Slednje vsebujejo stopnice.

Dodatna ponudba

Termalni park s kar 2.000 m² vodnih površin.

Za sprostitev in rekreacijo je gostom na voljo 1.400 m² zunanjih vodnih površin in 600 m² v pokritem bazenskem kompleksu, temperatura vode v vseh bazenih pa se giba med 30°C in 36°C. Posebnost Bioterm je termo mineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin in ima ob izviru med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom in blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

V neposredni okolici hotela Bioterme nudijo tudi postajališče za avtodome ter čudovite glamping vile in šotore, ki pa vsebujejo stopnice in nimajo prilagoditev. Hkrati najdete v hotelu pester nabor drugih popestritev, vse od wellnessa, pošte, zobne ordinacije ter raznih dogodkov in ponudbe izletov.

Sorodna ponudba