Restavracija Gredič: vrhunska in dostopna - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Michelinov krožnik 2020 in 2021.

Briška neokrnjena narava s svojimi darovi nudi neizčrpen vir navdiha pri pripravi novih kulinaričnih doživetij. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, disciplinirana avstrijska tradicija pa se prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino. Krožniki Restavracije Gredič odsevajo njihove vrednote, izklesane iz ljubezni do kuhanja, spoštovanja svojih korenin, lokalnih običajev in tradicije, odgovornosti do narave ter odličnosti pri pripravi.  Izbirate lahko med pet-hodnimi meniji, ki vas popeljejo od gozda do briških vinogradov, skozi briško interpretacijo morskih globin ali pa v mozaike skritih vrtov. Lahko pa se prepustite tudi dnevnemu navdihu njihovega chefa.

V restavraciji Gredič so hkrati oblikovali krožnike, ki so prepričali komisijo najvplivnejšega mednarodnega gastronomskega vodnika na svetu, in se uvrstili med elitne Michelinove krožnike v letu 2020 in 2021. Priznanje Michelinov krožnik (The Plate Michelin) simbolizira sveže surovine ter skrbno pripravljen in dober obrok, kar so tudi ključne vrednote naše kuhinje. V opisu restavracije so v Michelinovem vodniku med drugim poudarili, da sta tako mesni kot ribji meni enako dobra, izpostavili pa so tudi Gredičevo impresivno vinoteko z odličnim izborom vin in prelepe razglede na briške griče.

Obiščite njihovo restavracijo in se prepričajte, zakaj so Brda ena izmed najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu.

Dostopno parkiriščePred restavracijo se nahaja en parkirni prostor, ki je namenjen invalidom.
Dostopen vhodVhod v restavracijo je popolnoma dostopen.
Prilagojene sanitarijeV pritličju se nahajajo splošne invalidske sanitarije, ki so popolnoma prilagojene.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je dostopna. Vse obroke si lahko naročite tudi na teraso in uživate v pogledu na čudovito okolico. S pomočjo spremljevalca (strma klančina) je dostopna tudi vinska klet.
Dodatna dostopna ponudbaNastanitev v delno dostopnem Hotelu Gredič.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Kot da bivate v pravljici.

Grad Gredič so pred morda več kot 400 leti postavili kot čuvarja na prvi grič nad ravnino, ki se razteza od prijazne Moše mimo Koprivnega proti Krminu in Dolenji. Njegov pogled je obrnjen proti jugu in na morje, hrbet pa mu ščitijo Brda in v daljavi zasnežene Alpe. Po vojni ga je skoraj presekala meja, ki je danes ne priznava več. S svojo podobo pripoveduje, da njegova naloga ni gospodovanje, temveč na svojem mestu stoji zato, da varuje in služi, svetuje in pomaga in da predstavlja vse tisto, kar sporoča njegova okolica. 

Hotel Gredič se nahaja v Goriških Brdih, nedaleč od meje z Italijo, lociran je na griču, razgled na okoliške vinograde pa je naravnost čudovit. Gre za delno dostopno nastanitev, zato sami presodite ali zadošča vašim zmožnostim in željam. Verjamemo, da je za lažje gibalno ovirane sicer odlična izbira in priložnost, da se prepustite odlični hrani, vinu in okolici.