Restavracija Gredič: vrhunska in dostopna - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Michelinov krožnik 2020 in 2021.

Briška neokrnjena narava s svojimi darovi nudi neizčrpen vir navdiha pri pripravi novih kulinaričnih doživetij. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, disciplinirana avstrijska tradicija pa se prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino. Krožniki Restavracije Gredič odsevajo njihove vrednote, izklesane iz ljubezni do kuhanja, spoštovanja svojih korenin, lokalnih običajev in tradicije, odgovornosti do narave ter odličnosti pri pripravi.  Izbirate lahko med pet-hodnimi meniji, ki vas popeljejo od gozda do briških vinogradov, skozi briško interpretacijo morskih globin ali pa v mozaike skritih vrtov. Lahko pa se prepustite tudi dnevnemu navdihu njihovega chefa..

Dostopno parkiriščePred restavracijo se nahaja en parkirni prostor, ki je namenjen invalidom.
Dostopen vhodVhod v restavracijo je popolnoma dostopen.
Prilagojene sanitarijeV pritličju se nahajajo splošne invalidske sanitarije, ki so popolnoma prilagojene.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je dostopna. Vse obroke si lahko naročite tudi na teraso in uživate v pogledu na čudovito okolico. S pomočjo spremljevalca (strma klančina) je dostopna tudi vinska klet.
Dodatna dostopna ponudbaNastanitev v delno dostopnem Hotelu Gredič.

Dodatna ponudba

Kot da bivate v pravljici.

Grad Gredič so pred morda več kot 400 leti postavili kot čuvarja na prvi grič nad ravnino, ki se razteza od prijazne Moše mimo Koprivnega proti Krminu in Dolenji. Njegov pogled je obrnjen proti jugu in na morje, hrbet pa mu ščitijo Brda in v daljavi zasnežene Alpe. Po vojni ga je skoraj presekala meja, ki je danes ne priznava več. S svojo podobo pripoveduje, da njegova naloga ni gospodovanje, temveč na svojem mestu stoji zato, da varuje in služi, svetuje in pomaga in da predstavlja vse tisto, kar sporoča njegova okolica. 

Hotel Gredič se nahaja v Goriških Brdih, nedaleč od meje z Italijo, lociran je na griču, razgled na okoliške vinograde pa je naravnost čudovit. Gre za delno dostopno nastanitev, zato sami presodite ali zadošča vašim zmožnostim in željam. Verjamemo, da je za lažje gibalno ovirane sicer odlična izbira in priložnost, da se prepustite odlični hrani, vinu in okolici.

Sorodna ponudba

Hotel Gredič

Nova Gorica in Brda

Celoten opis
Center Magma X

Center Magma X

Nova Gorica in Brda

Celoten opis