Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Ramada hotel & suites

V središču mesta, a le streljaj stran od smučišča.

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je arhitekturna posebnost Kranjske Gore. Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne tudi za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje. Hotel je od smučišč oddaljen manj kot 100 m. Zaradi lege ob glavni sprehajalni poti so družabni dogodki vedno na dosegu.
Ramada Hotel Suites Kranjska Gora ima 110 estetsko dovršenih in udobnih sob. Med njimi sta tudi večji sobi nadstandardne velikosti (51 m2), hkrati pa je na voljo tudi ena invalidska soba.
Sobe imajo po dve ležišči, ki jim lahko dodamo pomožna ležišča. Opremljene so s TWC, kabelsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom in čajnikom. Večina sob ima balkon. Bližnji Ramada Resort ponuja tudi wellness storitve, dostopen je s pomočjo po zunanji poti.

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je čudovit hotel, ki nudi udobje tudi gibalno oviranim osebam. V bližini pa je ne glede na letni čas svojega obiska tudi veliko priložnosti za oddih v zares prečudoviti naravi.

Dostopno parkiriščePred vhodom v hotel se nahajata 2 invalidski parkirišči.
Dostopen vhodRecepcija je popolnoma dostopna. Vhod je namreč v ravnini in se odpira z drsnimi vrati na senzor. Desno od recepcije se že nahaja invalidska soba, ki je dostopna s klančino.
Dostopna sobaHotel ima na voljo eno popolnoma prilagojeno sobo za invalide, v kateri je tudi prilagojena kopalnica.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ima tuš brez praga in vsa potrebna oprijemala, pod tušem je tudi zložljiv stenski stolček. Splošno prilagojeno invalidsko stranišče se nahaja v avli.
Dostopna kavarna ali restavracijaJedilnica, kavarna in terasa so popolnoma dostopne, prostorne, svetle in prilagodljive.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Alpsko smučanje kot zaščitni znak.

Esenca Kranjske Gore je alpsko smučanje. Je temelj tradicije kraja in osrednja zimska dejavnost, ki se je veselijo vsako leto. Posebnost kranjskogorske smučarske ponudbe je raznolikost terenov. Ti ponujajo kakovostno smučanje tako začetnikom kakor vrhunskim smučarjem. Smučišča prijazno vabijo tudi deskarje na snegu. Izbirate lahko med kar 18 smučarskimi progami različnih tehničnih zahtevnosti.

Ena največjih prednosti kranjskogorskih smučišč pa je, da je med hotelom in smučišči le Snežna plaža, ki vas včasih premami, da se prepustite uživanju pod zimskim soncem. In seveda to, da se tudi kot  popoln začetnik lahko postavite na noge s pomočjo izvrstnih smučarskih šol in smučarskih učiteljev. Vaše najmlajše bodo inštruktorji v snežnem vrtcu ob pomoči otroškega smučarskega traku in različnih animacijskih ovir hitro pripravili na samostojno vijuganje.

Žičnice in proge so nanizane po pobočjih Vitranca vse od  Kranjske Gore do Planice v nadmorski višini od 800 m do 1215 m. Sistem 6 sedežnic in 13 vlečnic vas popelje na vašo sanjsko progo. Če se še niste odločili zanjo, le pokukajte na karto smučarskih prog in odkrijte krasne terene tudi v  Mojstrani in v Ratečah.

Prav pod drznimi ostenji Prisojnika in Razorja, na sami meji Triglavskega narodnega parka, so zime sanjske, poletja pa prijetno hladna. Vmesna obdobja pa pričarajo nepozabna razvajanja z barvami narave, blagodejno klimo in pozitivno energijo.

Sorodna ponudba

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis
Hotel Dom Planica

Hotel Dom Planica

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis
Nordijski center Planica

Nordijski center Planica

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis