Hotel Izvir: Prilagojene in povezane sobe - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Hotel Izvir

Prilagojene in povezane sobe.

V Radencih, ki so jih prvi zdraviliški gostje obiskali že leta 1882, se gostje lahko odločijo za dva hotelska kompleksa, Hotel Izvir in Hotel Radin. Oba hotela sta namenjena tako zdraviliškim gostom kot tudi tistim, ki prihajajo sem na aktiven oddih in sprostitev.

Hotel Izvir nudi prilagojene prilagojene enoposteljne sobe z bolniško posteljo, ki so z notranjimi vrati povezane še z dvoposteljno spalnico. V obeh je kopalnica, prilagojena se nahaja v enoposteljni sobi. Vsebuje tudi francoski balkon, ki je orientiran na enega izmed bazenov. Celoten hotel je povezan tako s Hotelom Radin kot s termalnim in rehabilitacijskim delom.

Dostopno parkiriščeRezervirana invalidska parkirišča se nahajajo pri vhodu na desni strani.
Dostopen vhodVhod v Hotel Izvir je popolnoma prilagojen in dostopen. Popolnoma dostopen je tudi bazenski kompleks. Lažje gibalno ovirane osebe na invalidskih vozičkih lahko uporabljajo tudi nekatere izmed savn.
Dostopna sobaPrilagojene invalidske sobe ponujajo enoposteljno ležišče. Postelja ima kolesa in prostor za sobno dvigalo. Soba je z notranjimi vrati povezana s sosednjo dvoposteljno, kjer lahko z vami biva tudi spremljevalec.
Prilagojena kopalnicaEnoposteljne sobe imajo prilagojeno kopalnico, ki je opremljena s tušem brez roba, zložljivim perforiranim stolom pod njim ter z oprijemalom. Prilagojena splošna invalidska stranišča so na voljo v celem kompleksu Zdravilišča Radenci. Na bazenskem kompleksu so poleg invalidskih stranišč na voljo tudi dostopne garderobe in prostori za tuširanje. Vsi prehodi so prehodni s klančinami.
Dostopna kavarna ali restavracijaKavarna in njena prav tako dostopna terasa sta na levi strani glavnega vhoda. Na steni boste opazili gumb, na katerega pritisnete, da pride natakar ven in vam ni potrebno hoditi noter in naročati pijačo. Tudi notranji del kavarne je prilagojen in dostopen s klančino. Restavracija z veliko prostora omogoča normalno gibanje.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaKopališče je opremljeno z bazenskim dvigalom, ki se večinoma nahaja v preddverju.
Dodatna dostopna ponudbaZdravilišče, savne, zdravstveni center, Kneipp terapija.

Dodatna ponudba

Več, kot si lahko sploh zaželiš.

Bazenski del v Zdravilišču Radenci obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci do 37℃, čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže ter atraktivno deročo reko. Bazeni so popolnoma prilagojeni in dostopni.

Sorodna ponudba

Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Termalni park Terme 3000

Murska Sobota in okolica

Celoten opis