Hotel Ambasador Opatija: hotel s 5 zvezdicami - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

V središču dogajanja in z zasebno plažo.

Hotel Ambasador v Opatiji ponuja tradicionalno eleganco in vrhunsko storitev, ki uporabniku zagotavljata nepozabno izkušnjo. Kot premium hotel s petimi zvezdicami vas bo opatijski Ambasador navdušil s svojimi vsebinami. Hotel Ambasador se nahaja na osrednji lokaciji v bližini samega središča Opatije, a je kljub temu ohranil svojo zasebnost. Leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obal

Dostopno parkiriščeParkiranje je možno pred hotelom. Na voljo je 5 parkirnih prostorov, ki so rezervirani za gibalno ovirane.
Dostopen vhodDostop do hotela Ambasador je popolnoma prilagojen, brez klančin in dvigal. Vrata so vrtljiva, z možnostjo upočasnitve s pritiskom na gumb. Zraven boste našli tudi običajna vrata širine 120 cm.
Dostop do bazena vam omogočijo zaposleni skozi vhod pri garderobah, saj je pri navadnem vhodu bazenček z vodo, čez katerega je potrebno iti, ki ni prilagojen gibalno oviranim osebam.
Dostopna sobaHotel nudi 3 prilagojene sobe. Vse so dovolj široke in prostorne.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prilagojena z oprijemali in s sedežem v tušu, vendar pa ima tuš 5 centimetrski rob.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija hotela Ambasador je dostopna. Vrata so dovolj široka. Prostor okoli samopostrežnega bifeja je dovolj širok tako za lažje kot tudi za težje gibalno ovirane.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPripomočka za lažji vstop v vodo ni.
Dodatna dostopna ponudbaHotel Ambasador se lahko pohvali z vrhunskim Wellness & Spa centrom, vendar pot do njega žal ovirajo stopnice. Zaposleni vam bodo pri dostopu z veseljem pomagali.
Dostopne sprehajalne potiPod hotelom se nahaja znamenito dolgo obalno sprehajališče Lungomare, ki je samo po sebi povsem dostopno, dovolj široko, lepo tlakovano in s približno enakim naklonom ves čas. Vendar pa je večina poti, ki vodijo do in iz njega zelo strmih ter posledično rešenih s stopnicami. Na drugi strani vodijo poti do mestnega in historičnega središča, vendar pa so tudi te precej strme ter ponekod ozke, zato vsekakor priporočamo družbo spremljevalca.

Dodatna ponudba

Wellness s slano vodo.

Gostom hotela je na voljo tudi wellness, ki se razteza na kar 1300 m² ter ponuja tudi notranji in zunanji bazen. V  obeh je slana voda s temperaturo okoli 25℃. Spa območje nudi pomirjujoče kopeli s kristali ali paro, masažne tretmaje in ledeno fontano. Jaspis Spa vključuje turške in kristalne kopeli, ki so namenjene predvsem zasebni skupinski relaksaciji. Soba Obsidian pa je idealna za pare, saj so pomirjujoči tretmaji izvedeni v dvojicah.