Hotel Natura Rogla: priljubljen gorski hotel - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Eden najbolj priljubljenih gorskih hotelov.

V hotelu Natura Rogla se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, povezanimi sobami ali apartmaji. V Tekaškem baru ali v kavarni Natura se ustavite na zdravem okrepčilu, v restavraciji Brusnica pa poizkusite izbrane »Okuse Rogle« in »Okuse Nature«. Po aktivnem dnevu poiščite sprostitev v Wellness centru Natura. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko-tekaške proge ter rolkarsko stezo.
​V sezoni 2014/ 2015, je bil hotel Natura v okviru mednarodnega ocenjevanja smučišč Skiarea Test nagrajen kot “najbolj priljubljen gorski hotel”.

Hotel Natura nima gibalno oviranim prilagojenih sob, vendar vseeno omogoča nastanitev nekaterim lažje gibalno oviranim. Tuš v sobi je dostopen, vendar v njem ni sedeža. Tudi samo stranišče nima opornih ročk, ima pa dovolj prostora za manevriranje z vozičkom. Priporočamo, da o ustreznosti presodite sami glede na lastne zmožnosti in želje. Težje gibalno oviranim ga žal odsvetujemo.

Dostopno parkiriščePred vhodom se nahaja invalidsko parkirišče.
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen. V pritličju se nahaja recepcija, ki je dostopna.
Dostopna sobaSobe so dovolj prostorne, niso pa prilagojene gibalno oviranim.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni prilagojena. Tuš je dostopen, vendar v njem ni sedeža. Tudi samo stranišče nima opornih ročk, ima pa dovolj prostora za manevriranje z vozičkom.
Splošne invalidske sanitarije se nahajajo v pritličju.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja v pritličju in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Zunanja terasa je popolnoma dostopna invalidom, pogled na naravo in tekaško progo pa je enostavno čudovit in sproščujoč.
Dodatna dostopna ponudbaHotel ponuja tudi wellness storitve. Najbolj izstopa panoramska savna, ki ponuja čudovit pogled na naravo in oddaljene Kamniško Savinjske Alpe. Nekatere savne so dostopne, nekatere žal ne. Vse je pogojeno s širino invalidskega vozička.
V bližini se nahajata smučišče in dostopna Pot med krošnjami
Dostopne sprehajalne potiSprehode omogoča celotna Pot med krošnjami, od zunaj si je možno ogledati tudi arhitekturno zanimivo Cerkev Jezusove spremenitve, ki je od Hotela Natura oddaljena 500 m. Cesta je asfaltirana, tik ob cerkvi je tudi parkirišče. V bližini se nahajajo še Lovrenška jezera, naravna znamenitost, ki pa gibalno oviranim žal niso dostopna.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Doživite zgodbo neponovljivih Lovrenških jezer s svojimi čuti.

Vrednost in lepota narave se bohotita v lepoti wellness centra Natura. Pristna povezanost z naravo pomeni skrb za kakovost življenja. Neskončna paleta zelenih odtenkov, šelestenje vetra in zvoki narave prebujajo notranji mir ter pomirjajo misli in čute. Simfonija narave nas popelje v svet iskanja nove energije in sproščanja  s čarobnim pogledom na gozd in sprejemanja vsega kar nam  ponuja.

Wellness Natura je center, namenjen dobremu počutju in črpa navdih iz narave, ki ga obkroža ter je domiselno vključena v samo izvedbo centra. Svetle barve, vonj in toplina lesa bodo odkrile edinstven svet razkošja in harmonije, kjer je zares možno verjeti v popolnost. Vonj pohorskega rastja bogati savne wellness centra. Parna savna s pohorskimi zelišči, dopolnjuje ponudbo finske savne, savne s solnimi kristali in bio savne. Čar panoramske savne je pogled skozi okno na gozd, čudovito naravo ter oddaljene Kamniško Savinjske Alpe. Zimski programi snežnih kep ali piling gorskih rožic, popestrijo in prijetno zaključijo dan v savni. Soba z ledenimi kosmiči prijetno ohlaja, masažni bazen na terasi pa zbuja čute popolnega umika za sprostitev. Prostor za počitek s kaminom popelje v objem topline in popolno tišino.

Edinstveni  rituali  in kopeli za regeneracijo in miren spanec prebudijo čute, ki so obdani z vonjem, barvo, prijetno glasbo ter se združujejo v novo harmonijo. Vključevanje avtohtonih zelišč in  cvetov, se povezuje z dobrim počutjem in posebnim pridihom narave.  Izkušnje telesnega zavedanja ob umetnosti dotika wellness masaž in nege z vodno lilijo, oblogo črne magme z vonjem borovih iglic, oljem melise in posebne masaže s podpisom naše hiše, pripovedujejo svojo zgodbo. Predajte se moči narave v objemu pohorskih gozdov.