Hotel Natura Rogla: priljubljen gorski hotel - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Eden najbolj priljubljenih gorskih hotelov.

V hotelu Natura Rogla se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, povezanimi sobami ali apartmaji. V Tekaškem baru ali v kavarni Natura se ustavite na zdravem okrepčilu, v restavraciji Brusnica pa poizkusite izbrane »Okuse Rogle« in »Okuse Nature«. Po aktivnem dnevu poiščite sprostitev v Wellness centru Natura.

Hotel Natura nima gibalno oviranim prilagojenih sob, vendar vseeno omogoča nastanitev nekaterim lažje gibalno oviranim. Tuš v sobi je dostopen, vendar v njem ni sedeža. Tudi samo stranišče nima opornih ročk, ima pa dovolj prostora za manevriranje z vozičkom. Priporočamo, da o ustreznosti presodite sami glede na lastne zmožnosti in želje. Težje gibalno oviranim ga žal odsvetujemo.

Dostopno parkiriščePred vhodom se nahaja invalidsko parkirišče.
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen. V pritličju se nahaja recepcija, ki je dostopna.
Dostopna sobaSobe so dovolj prostorne, niso pa prilagojene gibalno oviranim.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni prilagojena. Tuš je dostopen, vendar v njem ni sedeža. Tudi samo stranišče nima opornih ročk, ima pa dovolj prostora za manevriranje z vozičkom.
Splošne invalidske sanitarije se nahajajo v pritličju.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja v pritličju in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Zunanja terasa je popolnoma dostopna invalidom.
Dodatna dostopna ponudbaHotel ponuja tudi wellness storitve. Najbolj izstopa panoramska savna, ki ponuja čudovit pogled na naravo in oddaljene Kamniško – Savinjske Alpe. Nekatere savne so dostopne, nekatere žal ne. Vse je pogojeno s širino invalidskega vozička.
V bližini se nahajata smučišče in dostopna Pot med krošnjami.
Dostopne sprehajalne potiSprehode omogoča celotna Pot med krošnjami, od zunaj si je možno ogledati tudi arhitekturno zanimivo Cerkev Jezusove spremenitve, ki je od Hotela Natura oddaljena 500 m. Cesta je asfaltirana, tik ob cerkvi je tudi parkirišče. V bližini se nahajajo še Lovrenška jezera, naravna znamenitost, ki pa gibalno oviranim žal niso dostopna.

Dodatna ponudba

Doživite zgodbo neponovljivih Lovrenških jezer s svojimi čuti.

Wellness Natura je center, namenjen dobremu počutju in črpa navdih iz narave, ki ga obkroža ter je domiselno vključena v samo izvedbo centra. Svetle barve, vonj in toplina lesa bodo odkrile edinstven svet razkošja in harmonije, kjer je zares možno verjeti v popolnost. Parna savna s pohorskimi zelišči dopolnjuje ponudbo finske savne, savne s solnimi kristali in bio savne, na voljo pa je še mnogo drugih vrst sprostitve.