Hotel Astoria Opatija: sredi kraljice Jadrana - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Sredi kraljice Jadrana.

Hotel Astoria se nahaja v središču mesta Opatija, znamenitega in elegantnega obmorskega središča, ob 12 km dolgi promenadi  Lungomare, ki je lahko izhodišče za odličen sprehod in dobro kavo. Sobe so moderno opremljene, večina jih ima pogled orientiran na morje. 

Dostopno parkiriščeParkirate lahko pred hotelom, vendar žal ni označenih parkirnih mest, posebej namenjenih invalidom.
Dostopen vhodVhod v hotel je rahlo otežen, pot od parkirnega prostora do dvigala je valovita in nagnjena. Priporočamo, da presodite glede na lastne zmožnosti in potrebe oziroma, da vas spremlja spremljevalec.
Dostopna sobaHotel ponuja dve prilagojeni sobi. Nahajata se v prvem nadstropju, dostop je možen z dvigalom. Soba ima zakonsko posteljo, balkona ni.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prilagojena in vsebuje tuš brez roba.
Splošno invalidsko stranišče se nahaja v istem nadstropju kot restavracija in recepcija. Stranišče je dovolj prostorno in povsem prilagojeno.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija v hotelu Astoria je dostopna z dvigalom in popolnoma prilagojena. Prostor okoli samopostrežnega otoka je dovolj širok tudi za električne vozičke. Mize imajo nizek rob, zato bodo imeli višji ljudje nekoliko težav.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPripomočka ali klančine za lažji vstop v vodo ni.
Dostopne sprehajalne potiPod hotelom se nahaja znamenito dolgo obalno sprehajališče Lungomare, ki je samo po sebi povsem dostopno, dovolj široko, lepo tlakovano in s približno enakim naklonom ves čas. Vendar pa je večina poti, ki vodijo do in iz njega zelo strmih ter posledično rešenih s stopnicami. Na drugi strani vodijo poti do mestnega in historičnega središča, vendar pa so tudi te precej strme ter ponekod ozke, zato vsekakor priporočamo družbo spremljevalca.

Dodatna ponudba

Poslastica za vse okuse.

Hrvaška ima bogato zgodovinsko in gastronomsko tradicijo. V hotelu Astoria vrhunsko osebje zato ponuja kombinacijo tradicionalne in moderne kuhinje. Razvajajte se s svežimi morskimi specialitetami, mesnimi poslasticami in s svežimi domačimi pekovskimi izdelki. Čakajo pa vas tudi sladki prigrizki, ki jih pripravljajo hotelski mojstri slaščic. Uživajte v nepozabni gurmanski izkušnji!