Taktilne oznake namestil tudi NGEN Žirovnica - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Taktilne oznake namestil tudi NGEN Žirovnica

Vir: Gregor Gerbec, Zavod Brez ovir.

V letošnjem letu bodo naše taktilne oznake nameščene tudi v novem poslovno trgovskem centru NGEN v Žirovnici, ki bo namenjen poslovnim, trgovskim, storitvenim in gostinskim dejavnostim. Namen objekta je postati lokalno in regijsko tehnološko vozlišče, zato nas še toliko bolj veseli, da bo poskrbljeno tudi za večjo dostopnost in varnost.

V Zavodu Brez ovir smo pogovore z izvajalcem pričeli v lanskem septembru in jim taktilne oznake dostavili še v istem letu. V začetku letošnjega leta so bile te tudi vgrajene, dokončanje centra pa je predvideno še v tem letu. Opozorilne in vodilne taktilne oznake, ki so narejene iz najbolj kakovostnih materialov, so nameščene na zunanjih površinah, s tem pa je slepim in slabovidnim kar najbolj omogočen dostop do objekta in posameznih vhodov.

Poslovno trgovski center NGEN ŽIROVNICA

Nov poslovno trgovski center NGEN, s skoraj pet tisoč kvadratnimi metri površin, nastaja v Poslovni coni Žirovnica in bo obsegal štiri stavbe. Investitor projekta je podjetje NGEN, ki je v lasti Damiana Merlaka in Romana Bernarda. Podjetje se ukvarja z naprednimi energetskimi rešitvami na področju porabe in skladiščenja električne energije. Osrednji objekt bo namenjen poslovni dejavnosti in bo omogočal zaposlitev 180 ljudi, preostali trije deli pa bodo namenjeni trgovski, gostinski in storitveni dejavnosti.

Zunanja ureditev in strešne površine objekta so zasnovani tako, da ohranjajo veliko zelenih površin. Ker ima kraj Žirovnica močno čebelarsko tradicijo in je tudi rojstni kraj pionirja sodobnega čebelarstva Antona Janše, je vsa na novo zasajena vegetacija medovita. Stavba je tehnološko napredna in energetsko učinkovita, s čimer bo zaposlenim omogočala kar najbolj optimalne pogoje za delo. V sklopu centra bo med drugim postavljenih tudi 15 polnilnic za električne avtomobile.

Taktilne oznake Zavoda Brez ovir

V Zavodu Brez ovir na enem mestu ponujamo vse, kar potrebujete za primerno prilagoditev javnih prostorov tako skladno z zakonom kot tudi na najbolj uporaben, optimiziran in cenovno dostopen način. Preglejte našo ponudbo taktilnih oznak, označevalnih tabel ter protizdrsnih in označevalnih trakov.

Naše taktilne oznake najdete lahko že v: Rogaški Slatini, Škofji Loki, Novem mestu, Dravogradu, llirski Bistrici, Podčetrtku, na Brdu v Ljubljani, Dunajski cesti v Ljubljani, Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, v ljubljanskem Šentvidu in Tacnu ter društvu Slo-Canis.

Z nami pa lahko enostavno in hitro izboljšate celostno dostopnost objektov, saj nudimo tudi druge pripomočke za dostopnost. Nekatere si lahko tudi zgolj začasno izposodite, saj poleg možnosti nakupa nudimo še ugoden najem. Oglejte si seznam vseh pripomočkov ter katalog mobilnih in fiksnih dvigal.

Zagotavljamo svetovanje, dobavo, prevoz in montažo. Kontaktirate nas lahko na: 070 659 000 ter na: gregor.gerbec@brezovir.si in komerciala@brezovir.si.

Več informacij

Nazaj