Termalni park Terme 3000 - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Obilje vodnih doživetij v Termah 3000.

Bazeni Termalnega parka Terme 3000 se nahajajo v dveh svetlih nadstropjih, spodnji del je namenjen živahnim in aktivnim obiskovalcem, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje in savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi. Savne so dostopne z dvigalom. V toplejših mesecih pa vas bo gotovo navdušil zunanji termalni park s hitrimi in zabavnimi tobogani, skakalnico v vodo, plavalnim bazenom in obilo naravne sence.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori se nahajajo nasproti hotela, vendar so običajno vedno zasedeni. Zato v takem primeru lahko z jasno vidno parkirno kartico za invalide parkirate avto neposredno pred hotelom in to sporočite na recepciji.
Dostopen vhodDostop do vseh bazenov je urejen s pomočjo klančin. Bazenski kompleks termalnega parka Terme 3000 se nahaja v neposredni bližini osebam na invalidskih vozičkih dostopnega Hotela Termal. Prehod do hotela Termal je nadstrešen in pokrit.
Dostopno stranišče/ kopalnicaInvalidsko stranišče je le v stavbi, a je popolnoma prilagojeno in dostopno.
Dostopen vstop v vodo bazenaPosebnega pripomočka za prehod v vodo nimajo. Večina bazenov je sicer zgrajenih z visokimi robovi v višini vozička in tistim, ki se lahko presedejo iz invalidskega vozička na rob, predstavljajo dodatno možnost za vstop v sam bazen. Drugo možnost predstavljajo reševalci iz vode, ki vam lahko priskočijo na pomoč.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Črna termomineralna voda in Zdravstveni center Terme 3000.

Pri zdraviliškem zdravljenju v Termah 3000 uporabljajo črno termomineralno vodo, ki je najtoplejša v Sloveniji. Ta izvira iz vrelcev, ki se nahajajo v globinah od 967 do 1467 metrov v Mursko-Zalskem bazenu in je bila leta 1964 razglašena za naravno zdravilno sredstvo. Izvir termomineralne vode so naključno odkrili pred več kot 60 leti, ko slo na tej lokaciji iskali nafto, iz vrtine pa je pritekla zdravilna voda. To je bil tudi razlog, da je ta voda dobila ime črna termomineralna voda. Zaradi velike koncentracije zdravilnih učinkovin, ki pozitivno vplivajo na zdravje, ji upravičeno pravijo tudi črno zlato.

Hotel ponuja tudi številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja ter dobrega počutja.

v Zdravstvenem centru Term 3000 zdravijo bolezni ter stanja po poškodbah in operacijah na gibalnem sistemu (kolena, kolki, hrbtenica, ramena, kronični bolečinski sindromi itd.), revmatične bolezni (ankilozirajoči spondilitis, revmatoidni artritis…), degenerativne bolezni (vertebralni in vertebrogeni sindromi, artroze, spondilartroze, zdravljenje bolečin v križu…), neinfekcijske kožne bolezni (luskavica in psoriatični artritis), nudijo pa tudi otroško nevrorehabilitacijo.