Hotel Štrk: Odlična hrana, ambient in osebje - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Odlična hrana, prijazen ambient in gostoljubno osebje.

Hotel Štrk je hotel s 24. sodobno opremljenimi sobami. Vsaka soba v pritličju ima tudi svojo teraso. Sobe imajo možnost povezave, v primeru  večjih družin. V hotelu sta tudi dve nadstandardni sobi, ki imata poleg posebnih postelj tudi masažno kad. To sta štrkova in grajska suita.
Hotel odlikuje odlična lokacija, nahaja se namreč v bližini mesta Murska Sobota, term in golf igrišča, urejenih kolesarskih poti, ki nudijo tudi možnosti sprehodov. Prav tako je hotel motoristom prijazen hotel z garažo za motorje.
Prestižne nagrade, ki jih je Hotel Štrk dobil v letu 2015, potrjujejo njihova vsakodnevna prizadevanja zadovoljiti gosta. Njihovo poslanstvo je, da vsakemu, ki pride k njim, naredijo bivanje v hotelu prijetno z željo, da se vrne v Prekmurje in odkrije še kaj novega. Ker so manjši hotel, se lahko posvetijo vsakemu posebej ter vsakemu posebej pripravijo odkrivanje Prekmurja na njemu najboljši način.

Hotel vsebuje številne dostopne sobe, ki pa žal ne vsebujejo prilagojene kopalnice, zaradi česar je nastanitev pogojno dostopna.

Dostopno parkiriščeNa vsaki strani hotela se nahaja parkirišče, tik pred vhodom se nahaja tudi označeno parkirišče za invalide.
Dostopen vhodDostop v hotel in sobe je brez ovir, prav tako je iz vseh sob možen dostop do teras.
Dostopna sobaHotel Štrk v pritličju ponuja 10 prostornih in dostopnih sob.
Prilagojena kopalnicaKopalnice niso prilagojene, manjkajo ročaji ob wc-ju, tudi tuš je zaradi dvignjene kabine otežen.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je dostopna, prav tako njen letni vrt.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Zavetje štorkelj že več kot 70 let.

Gostilno Lovenjak spoznamo že takoj, ko se pripeljemo v vas Polano in sicer po značilnosti njene zunanje podobe. Na gostilniškem dimniku je namreč že dobrih 70 let veliko gnezdo, v katero se leto za letom vračajo ptice Prekmurja, štorklje. Lastniki so skozi vsa leta skrbno pazili, da je bilo to domovanje živalim zmeraj na voljo. Gnezdo s štorkljo je postalo tudi zaščitni znak gostilne. Prav tako njena zunanjost – obraščenost hiše z zeleno plezalko.

Prekmurska domačija je stara čez 170 let, gostilniška dejavnost pa je nekoliko mlajša. Najprej je bila to vaška Šiftarjeva gostilna z domačo hrano in dobrim vinom. Gostilničar je bil Franc Lovenjak iz Poznanovcev na Goričkem, ki se je poročil z Emilijo Šiftar. Kljub temu, da sta bili pri hiši gostilna in mesarija, sta bili največja ljubezen Franca Lovenjaka vselej njegov vinograd in vinogradništvo. Zato je leta 1979 prevzela vodenje gostilne njegova hčerka Frida, ki je vpeljala vrsto novosti skupaj z možem Karlom Horvatom, ki se ji je kasneje pridružil pri vodenju in razvijanju gostilne. Prva novost v novem obdobju razvoja gostilne je bila ponudba jedi iz svežih morskih rib in morskih sadežev.

Od leta 2005 jo vodi družina Pavlinjek, ki jo je spremenila v zeleno oazo miru in prijetnega druženja ob izvrstni hrani in pijači. Gostilna Lovenjak z veliko novosti in svežine nadaljuje s tradicijo ribjih jedi in prekmurskih specialitet. Med bogato »ala carte« ponudbo zagotovo najdete jedi, ki bi jih želeli poskusiti. V poletnem času na prekrasnem zelenem vrtu prirejajo prijetne večere ob ribjih jedeh in glasbi. Morske jedi pričarajo košček morja sredi prekmurske ravnine, prekmurske specialitete pa popeljejo v čas naših babic. Poleg tega vas na jedilnem listu čaka še mnogo jedi iz evropske in internacionalne kuhinje.

Murska Sobota in okolica

Število ponudb: 11

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Termal

Hotel Termal

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 57

Preveri ponudbe