Počitniška hiša Podhamer: sredi vinogradov - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopna gostinska ponudba

Sredi vinogradov in z odličnim razgledom.

Počitniška hiša (apartma) Podhamer je odlična izhodiščna točka za tiste, ki želite mir, užitkarje in tiste z nemirnim duhom, ki iščete različne aktivnosti. Počitniška hiša Podhamer, primerna za bivanje 6 oseb, sicer ni prilagojena invalidom, zato vse osebe na invalidskem vozičku obvezno potrebujejo pomoč spremljevalca. Za osebe z lažjo gibalno oviranostjo pa lahko hiška, do katere vodi makadamska pot, predstavlja raj med vinogradi.

Dostopno parkiriščeParkirate lahko tik ob hiši. 
Dostopen vhodPred vhodom v hišo se nahajata 2 manjši stopnici, vendar se v primeru bivanja osebe na invalidskem vozičku tam postavi klančina.
Dostopna sobaDostopne so sobe v pritličju hiške (kuhinja z jedilnim prostorom, manjša kopalnica in dnevna soba). Vse je dostopno, vendar so prostori vseeno manjši. Spalni prostori so v mansardnem delu, zaradi česar se za gibalno ovirane uredi spalni prostor v dnevni sobi.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni prilagojena. Tuš vsebuje visok rob.
Dostopna kavarna ali restavracijaHiška vsebuje kuhinjo, ki je dostopna. Zunanja pokrita terasa oziroma zimski vrt sta za osebe na invalidskem vozičku delno dostopna iz zunanjega vhoda. Vendar na teraso vodita dve stopnici.
Dostopne sprehajalne potiOkoli hiše je travnik, obdan z vinogradi. Ob hiški se nahajajo tudi manjša igrala in velika lesena miza ter klopce.

Dodatna ponudba

Masaža na domu kot del razvajanja na dopustu.

Energetsko masažo na domu si lahko privoščite kar na sončni terasi počitniške hiše na Jeruzalemu, ki nudi prečudovit razgled na pisano ter razgibano vinorodno pokrajino. V bližini se nahajajo številna termalna kopališča, kot so Bioterme Mala Nedelja, Terme Banovci, Terme 3000 Moravske Toplice, Terme Lendava in v Zdravilišče Radenci.

Sorodna ponudba

LUŠTna domačija

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Hotel Štrk

Murska Sobota in okolica

Celoten opis