Počitniška hiša Podhamer: sredi vinogradov - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopna gostinska ponudba

Sredi vinogradov in z odličnim razgledom.

Počitniška hiša (apartma) Podhamer je odlična izhodiščna točka za tiste, ki želite mir, užitkarje in tiste z nemirnim duhom, ki iščete različne aktivnosti. Tu so številne možnosti pohodov med vinogradi in gozdovi ter kolesarjenja po različno zahtevnih kolesarskih poteh. Lahko pa se razvajate tudi v bližnjih termalnih kopališčih, kot so Bioterme Mala Nedelja, Terme Banovci, Terme 3000 Moravske Toplice, Terme Lendava in v Zdravilišču Radenci. Če ste manj raziskovalnega duha, pa se lahko brezplačno zabavate z igro biljarda.

Počitniška hiša Podhamer sicer ni prilagojena invalidom, zato vse osebe na invalidskem vozičku obvezno potrebujejo pomoč spremljevalca. Za osebe z lažjo gibalno oviranostjo pa lahko hiška predstavlja raj med vinogradi. Pot do počitniške hiške pelje po makadamski poti med vinogradi. Na vrhu hribčka se nahaja mala hiška, ki je primerna za 6 oseb.

V apartmajih Podhamer je najmanjše število dni bivanja omejeno na 4 dni.

Dostopno parkiriščeParkirate lahko tik ob hiši. 
Dostopen vhodPred vhodom v hišo se nahajata 2 manjši stopnici, vendar se v primeru bivanja osebe na invalidskem vozičku tam postavi klančina.
Dostopna sobaDostopne so sobe v pritličju hiške (kuhinja z jedilnim prostorom, manjša kopalnica in dnevna soba). Vse je dostopno, vendar so prostori vseeno manjši. Spalni prostori so v mansardnem delu, zaradi česar se za gibalno ovirane uredi spalni prostor v dnevni sobi.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni prilagojena. Tuš vsebuje visok rob.
Dostopna kavarna ali restavracijaHiška vsebuje kuhinjo, ki je dostopna. Zunanja pokrita terasa oziroma zimski vrt sta za osebe na invalidskem vozičku delno dostopna iz zunanjega vhoda. Vendar na teraso vodita dve stopnici.
Dostopne sprehajalne potiOkoli hiše je travnik, obdan z vinogradi. Ob hiški se nahajajo tudi manjša igrala in velika lesena miza ter klopce.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Masaža na domu kot del razvajanja na dopustu.

Energetsko masažo na domu si lahko privoščite kar na sončni terasi počitniške hiše na Jeruzalemu, ki nudi prečudovit razgled na pisano ter razgibano vinorodno pokrajino. Ob zvokih narave ter sončnem zahodu se prepustite rokam izkušenega maserja, ki bo s terapevtsko masažo vzpostavil ponovno ravnovesje vašega telesa in duha. Po napornem dnevu raziskovanja skritih kotičkov Slovenije je energetska masaža kot nalašč za regeneracijo, saj stimulira in vzpodbudi krvni obtok in vzpostavi uravnovešen pretok energije skozi celo telo. Naj tovrstno sproščanje postane obvezni del razvajanja na dopustu. 

Murska Sobota in okolica

Število ponudb: 11

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Hotel Izvir

Hotel Izvir

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 57

Preveri ponudbe