Teden restavracij spet razveseljuje: pomlad 2023 - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Teden restavracij spet razveseljuje: pomlad 2023

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Teden restavracij
Vir: Mrblmoreno, Freepik.

Kaj ponuja pomladanski teden restavracij?

Kulinarično razvajanje, ki ga poznano pod imenom Teden restavracij, bo letošnjo pomlad potekalo od 24. marca do 2. aprila 2023. V tem ekskluzivnem tednu slovenske kulinarike bo sodelovalo skoraj 180 restavracij in gostiln, ki si to zaslužijo s kakovostjo. Na seznamu so tudi restavracije, ki so dostopne osebam z gibalnimi ovirami.

Dostopne restavracije

Med dostopnimi restavracijami, ki bodo sodelovale na Tednu restavracij, je tudi kar šest restavracij z naše stalne dostopne ponudbe. Gre za Restavracijo Triangel boutique hotela (dostopnost, menu), Istrian bistro & tapas bar (dostopnost, menu), Restavracijo Julijana v Grand hotelu Toplice na Bledu (dostopnost, menu), Restavracijo Hotela Evropa v Celju (dostopnost, menu), Gostilno na Ljubljanskem gradu (dostopnost, menu) in Restavracijo Strelec (dostopnost, menu).

Predhodne rezervacije so obvezne in jih lahko uredite na spletni strani organizatorja, hkrati pa priporočamo, da ob njih poveste tudi, koliko prostora potrebujete, da vam osebje primerno prilagodi dostop. Rezervacije so možne od ponedeljka, 13. marca, dalje.

Na spodnjih karticah si lahko ogledate še več predstavitev s posamezne lokacije, pri dodatnih informacijah pa vam lahko pomagamo tudi mi.

Na spletni strani organizatorja so poleg kontaktov navedene tudi vse ostale pomembne informacije, med drugim informacije o posameznem meniju in njegova cena. Rezervacijo lahko opravite tudi preko spletnega obrazca. Pa dober tek!

Nazaj