Restavracija Triangel boutique hotela - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Triangel boutique hotel

Z razgledom na čudovite Julijce.

Restavracija Triangel se nahaja v istoimenskem Triangel boutique hotelu in svojo ponudbo nudi tako hotelskim kot zunanjim gostom. Pri pripravi jedi dajejo prednost izbranim lokalnim in slovenskim sestavinam, katerih poreklo je znano in so pridelane na okolju prijazen način. Navdih za svoje jedi črpajo v lokalnem alpskem in mediteransko-kraškem okolju, pa tudi v tradiciji drugih delov Slovenije. Pokrajinska raznolikost in vplivi drugih kultur so namreč močno zaznamovali lokalne ljudi ter prispevali k bogati kulinarični raznovrstnosti.

Jedi vam postrežejo v à la carte notranji restavraciji ali na zunanji terasi. Tej daje poseben čar veličasten razgled na dih jemajočo gorsko verigo Julijskih Alp- Martuljško skupino. Če si večerjo privoščite ob čudovitem jasnem nebu, bo romantika pod zvezdami zares popolna. Restavracija vsako leto sodeluje tudi na Tednu restavracij.

Dostopno parkiriščeOb vhodu v Triangel boutique hotel je urejeno parkirišče, ki ima na desni strani tudi eno označeno invalidsko mesto.
Dostopen vhodVhod je prilagojen z dolgo klančino z ograjo na obeh straneh, ki vodi na zunanji del restavracije, nadaljnji prehodi v notranjost pa imajo minimalen prag oziroma so v ravnini.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli restavracije, tako zunanja kot notranja in kavarna. Tudi pult, kjer strežejo samopostrežne hotelske zajtrke, je v dobri višini za samostojno uporabo.
Prilagojene sanitarijeV kleti se nahajajo prilagojene sanitarije. Te so dostopne z dvigalom z ožjimi vrati s svetlo širino 79 cm.
Dodatna dostopna ponudbaTriangel boutique hotel nudi lepe in primerno prostorne sobe, ki pa niso prilagojene. V hotelu je možno najeti konferenčno dvorano Panorama, organizirati manjše dogodke, nudijo tudi fitnes in delno dostopen wellness.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Majhen hotel z veliko vsebine.

Restavracija se nahaja znotraj Triangel boutique hotela, ki ponuja pester nabor prijetnih nastanitev, ki pa niso posebej prilagojene invalidnim gostom. Sobe so sicer prostorne in imajo balkon, dostop do kopalnice je skozi 80 cm vhod, a ni oprijemal, vhod v tuš pa je širok 60 cm.

Kljub temu hotel nudi še veliko več. V neposredni bližini restavracije in recepcije se nahaja dostopna konferenčna dvorana Panorama s kapaciteto 16-20 sedišč. Tehnično opremljena sejna soba z različnimi postavitvami in osvetlitvami ponuja prilagodljiv in umaknjen delovni prostor, kjer boste zlahka našli osredotočenost in dobre ideje. 

Nadalje vas poti vodi v dostopna fitnes (namenjen gostom hotela) in prostor s počivalniki, ki ju odlikuje panoramski pogled na vršace. Še naprej pa se lahko sprehodite tudi do savn, ki imajo žal preozka vrata (60 cm) za gibanje z vozičkom. Savne so sicer prostorne, nudijo finsko, parno in zeliščno.

Naročite si sicer lahko tudi športno ali sprostitveno masažo ter se prepustite blagodejnim prijemom usposobljenih maserjev. Za tiste, ki želijo več zasebnosti, pa je na voljo ločen prostor z lastno (zeliščno) savno, masažno kadjo in udobnim prostorom za počitek. Separe wellness nudi idealno zavetje za dve osebi, a ni dostopen osebam na invalidskem vozičku. 

Sorodna ponudba

Gostilna Zelenci

Gostilna Zelenci

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis
Hotel Špik

Hotel Špik

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis
Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis