Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Termalni park s kar 2.000 m² vodnih površin.

Za sprostitev in rekreacijo je gostom na voljo 1.400 m² zunanjih vodnih površin v petih bazenih s temperaturo vode med 30 °C in 36°C. Ponudba je razdeljena na hitro reko, plavalne in večnamenske bazene, masažne bazene, bazene za mirovanje, prijeten zalivček in otroški bazen. V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m² vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 30°C in 36°C. Ponudbo termalnega parka spremlja tudi pester nabor wellness storitev, ki so dostopne s pomočjo drugih oseb. Posebnost Bioterm je termo mineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Dostopno parkiriščeParkirišča so označena za invalide in se nahajajo neposredno ob hotelu. Dve sta primerni za kombi z rampo, tri pa so običajna z označenim medprostorom. Nanje vas opozarja že znak ob uvozu na parkirišče.
Dostopen vhodZunanji vhod na termalni park je povsem dostopen, pri vzponu na poti pa je potrebna pomoč spremljevalca. Medtem ko je vstop v bazenski del skozi hotel prilagojen s klančino in povsem dostopen.
Prilagojene sanitarijeVeliko in prilagojeno invalidsko stranišče se nahaja ob recepciji in ob bazenskem delu. Tam najdete tudi prilagojeno garderobo, kjer se boste lahko v miru preoblekli.
Dostopna kavarna ali restavracijaOgromna restavracija in kavarna s teraso se nahajata v pritličju. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih. Zunanji del je dostopen čez drsna vrata na delu, kjer so okenski okvirji opremljeni še z manjšo leseno klančino. Na zunanjem delu najdete še en letni lokal.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaSam bazen je dostopen brez težav. Pri recepciji na bazenu je prehod za invalide. Iz bazenske garderobe je narejen prehod s klančino, s katero lahko na sam bazen pridete brez težav. Za vstop v bazen je do konca avgusta 2021 na voljo prenosno bazensko dvigalo Zavoda brez ovir, ki omogoča kopanje v vseh, notranjih in zunanjih bazenih. Zunanji del je dostopen in večinoma v ravnini, na enem delu pa s klančino.
Dodatna dostopna ponudbaHotel Bioterme, konferenčne dvorane, glamping, okoliški izleti, trgatev grozdja itd. V Hotelu se nahajajo tudi zobna ordinacija in pošta, trgovina s spominki ter prostor za fizioterapevtske in wellness storitve. Slednje vsebujejo stopnice. Ob bazenih so tudi ležalniki, pri čemer so nekateri rezervirani za invalidne osebe.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Trajnostno usmerjeni hotel, ki je eno z naravo.

Hotel Bioterme s kar 4 zvezdicami je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

V sobah hotela Bioterm se boste vsekakor počutili bližje naravi, saj so v njih uporabljeni naravni materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo negativno na okolje. Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano). Masivna in voskana so tudi tla, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, stene pa so prebarvane z bio barvami brez škodljivih primesi. Posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov.

Vabljeni na dopustovanje v Bioterme, kjer boste bližje naravi! Do 31. 8. 2021 lahko s članstvom v Klubu Zavodu Brez ovir tam dopustujete tudi do kar 40% ceneje!