Termalni park Bioterme: 2.000 m² vodnih površin - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Termalni park Bioterme

Termalni park s kar 2.000 m² vodnih površin.

Za sprostitev in rekreacijo je gostom na voljo 1.400 m² zunanjih vodnih površin in 600 m² v pokritem bazenskem kompleksu, temperatura vode v vseh bazenih pa se giba med 30°C in 36°C. Posebnost Bioterm je termo mineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin in ima ob izviru med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom in blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Dostopno parkiriščeParkirišča so označena za invalide in se nahajajo neposredno ob hotelu. Dve sta primerni za kombi z rampo, tri pa so običajna z označenim medprostorom. Nanje vas opozarja že znak ob uvozu na parkirišče.
Dostopen vhodZunanji vhod na termalni park je povsem dostopen, pri vzponu na poti pa je potrebna pomoč spremljevalca. Medtem ko je vstop v bazenski del skozi hotel prilagojen s klančino in povsem dostopen.
Prilagojene sanitarijeVeliko in prilagojeno invalidsko stranišče se nahaja ob recepciji in ob bazenskem delu. Tam najdete tudi prilagojeno garderobo, kjer se boste lahko v miru preoblekli.
Dostopna kavarna ali restavracijaOgromna restavracija in kavarna s teraso se nahajata v pritličju. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih. Zunanji del je dostopen čez drsna vrata na delu, kjer so okenski okvirji opremljeni še z manjšo leseno klančino. Na zunanjem delu najdete še en letni lokal.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaSam bazenski del je dostopen brez težav. Pri recepciji na bazenu je prehod za invalidne osebe. Iz bazenske garderobe je narejen prehod s klančino do bazena. Zunanji del je dostopen in večinoma v ravnini, na enem delu pa s klančino. Pri vstopu v bazen vam pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaHotel Bioterme, konferenčne dvorane, glamping, okoliški izleti, trgatev grozdja itd. V Hotelu se nahajajo tudi zobna ordinacija in pošta, trgovina s spominki ter prostor za fizioterapevtske in wellness storitve. Slednje vsebujejo stopnice. Ob bazenih so tudi ležalniki, pri čemer so nekateri rezervirani za invalidne osebe.

Dodatna ponudba

Trajnostno usmerjeni hotel Bioterme, ki je eno z naravo.

Hotel Bioterme, s kar 4 zvezdicami, je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Leži sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Sorodna ponudba