Hiša iz volne: kraj za sanjarjenje in počitek - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dodatna dostopna ponudba

Hiša iz volne

Kraj za sanjarjenje in počitek.

Sredi prekmurske ravnice vas po prijetnem dovozu, obdanem z drevesi in polji, pričakata dve čudoviti leseni apartmajski hiški, ki ju lahko na zemljevidu najdete pod imenom Hiša iz volne. Hkrati pa imata hiški tudi vsaka svoje ime, v lokalnem slogu sta namreč poimenovani kot “Bejla” (bela) in “Čarna (črna). Obe svojim gostom nudita veliko domačnosti in udobja, najlepše pri tem pa je, da sta prav obe dostopni tudi gostom z gibalnimi ovirami. V celoti sta zgrajeni iz naravnih materialov, kot sta les in ovčja volna. Slednja je prisotna v izolaciji in dodatno obdelana z borovo soljo. Obdajata jo glinen omet in les, ki močno zaznamuje podobo teh prijetnih nastanitev.

Hiški imata dve spalnici, eno v vsakem nivoju, in lahko skupaj z dodatnim izvlečnim ležiščem na zofi gostita 5 oseb. Zgoraj je tudi balkon, spodaj pa dostopna terasa. Kotiček za posedanje in sprostitev se nahaja tudi na vrtnem delu za njima, medtem ko otroci najdejo svojo popestritev na igralih ali ob kurniku s kokošmi. Kurnik je zasnovan tako, da lahko iz predala vsak dan poberete sveža domača jajca in si pripravite zajtrk. Del samooskrbe, namenjene gostom, predstavljajo tudi manjši vrtiček z vrtninami v dveh visokih gredah ter sadno drevje in grmičevje. Obenem ima družina v lasti še pekarno, iz katere vam vsak dan po želji dostavijo tudi sveže, doma pečene pekovske dobrote. Pekarna je med najboljšimi in je prejemnica več zlatih priznanj ter dveh znakov kakovosti. Pri pripravi zajtrka sodelujejo z lokalnimi pridelovalci in okoliškimi dobavitelji, zato na mizi ne bo manjkalo odličnih prekmursko obarvanih izdelkov.

Kljub vsem navedenim kvalitetam pa vas bosta verjetno najbolj razveselila mirno okolje ter krasen pogled na neskončno ravno okoliško polje, kjer vas bosta sezonsko pričakala sivka in žito. Tu se boste lahko spočili od napornega vsakdana in si nabrali novih moči za raziskovanje okoliških biserov v neposredni bližini. Vabljeni!

Dostopno parkiriščePred apartmaji je urejeno parkirišče z nadstreškom, kjer lahko parkirajo 3 vozila. Posebej označenih invalidskih parkirišč ni, a je parkirni prostor zelo širok, hkrati omogoča dovolj prostora za presedanje. Po potrebi pa je možno parkirati tudi drugje na posestvu.
Dostopen vhodPrehod s parkirišča do apartmaja je dostopen, saj je v popolni ravnini. Do notranjosti posamezne hiše pridete po klančini z ograjo. Ta je nekoliko daljša in bo morda pri vzpenjanju potrebna pomoč druge osebe.
Prilagojene sanitarijeObe hiši imata lastno prilagojeno kopalnico. Ta vsebuje oprijemalo, tuš brez praga, podvozni umivalnik in stolček za presedanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaNa posestvu ni gostinskega obrata, je pa možno nočitev kombinirati z zajtrkom. Hkrati so na posestvu tudi samopostrežni kurnik, kjer dobite sveža jajca, ter sadno-zelenjavni kotiček.
Dodatna dostopna ponudbaIgrala, samopostrežni kurnik, sadno-zelenjavni vrtički, izposoja koles, družabne igre in knjige, kotiček za hišnega ljubljenčka. V bližini se nahaja več atrakcij.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Odlično izhodišče za raziskovanje.

Na posestvu že sedaj nudijo ogromno popestritev, hkrati pa načrtujejo tudi nove dodatke, s katerimi bi še polepšali in olajšali dopustovanje svojih gostov. Ti pa že sedaj odlično lokacijo dodobra izkoriščajo za raziskovanje okoliške ponudbe. V bližini komaj nekaj minut vožnje se namreč nahaja kar nekaj turističnih točk, med njimi tudi več term. Hkrati si lahko kolesa izposodite tudi pri lastnikih, posestvo je opremljeno tudi s kolesarnico, kamor lahko varno spravite svoja. Hišni ljubljenčki so dobrodošli in lahko v Hiši iz volne bivajo brezplačno.

Med njimi najdete tudi nabor dostopnih, in sicer Terme 3000, razstavišče Expano, Tropski vrt orhidej Ocean orchids, Luštno domačijo, delno dostopno Bukovniško jezero, razgledni stolp Vinarium in Doživljajski park Vulkanija.

Murska Sobota in okolica

Število ponudb: 11

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Hotel Termal

Hotel Termal

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Termalni park Terme 3000

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Hotel Štrk

Murska Sobota in okolica

Celoten opis

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 58

Preveri ponudbe