Hotel InterContinental: Prvi s petimi zvezdicami - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojena kopalnica

Dostopne sprehajalne poti

Hotel InterContinental

Prvi hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani.

Hotel InterContinental vsebuje 165 sob v 19. nadstropjih, dve sta prilagojeni tudi invalidnim gostom. Prijazno osebje vam samodejno pomaga tako pri parkiranju vozila kot pri prtljagi in nastanitvi v samo sobo.
Ta je zračna, svetla in zelo prostorna, s pogledom, orientiranim na železniško postajo ter na staro mestno jedro. Ponuja tudi možnost povezane sobe. Prestižna kopalnica, oblečena v marmor, je popolnoma prilagojena. V njej boste našli stilsko dovršene pripomočke, ki hkrati funkcionalno olajšajo bivanje invalidnim gostom. Nasploh hotel zaznamujejo premišljen sodobni dizajn, ki se prepleta z gurmansko ponudbo in neprekosljivimi razgledi.

Hotel ponuja v najem tudi 5 konferenčnih dvoran. Največja sprejme kar 300 ljudi. Največ vaše pozornosti pa bo verjetno požel bazen v 18. nadstropju, ki ponuja prekrasen panoramski razgled na prestolnico. V hotelu se nahajata tudi spa center in fitnes.

Dostopno parkiriščeVaše vozilo v garažno hišo odpelje portir, zato vam ni potrebno skrbeti, kje v garažni hiši in kako boste lahko parkirali svoje vozilo.
Dostopen vhodVhod v hotel je brez preprek.
Dostopna sobaPrimerno velika.
Prilagojena kopalnicaPopolnoma prilagojena, vsebuje tuš brez roba, oprijemala, zložljiv stolček v predelu za tuširanje, na primerni višini so tudi omarice in drugi funkcionalni ter varnostni dodatki.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopna z dvigalom, primerno prostorna in opremljena s podvoznimi mizami.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja na obrobju mestnega središča prestolnice, v bližini se nahajajo vse mestne znamenitosti, Tivoli park in železniška postaja. Neposredno ob hotelu pa je tudi več avtobusnih postajališč.

Dodatna ponudba

Ko se pocedijo sline.

Na strehi je B-restavracija, ki je namenjena vsem, ki radi razvajate svoje brbončice. Upravlja jo z Michelinovo zvezdico nagrajeni šef kuhinje Alfredo Russo. Ponudba restavracije temelji na sezonskih specialitetah lokalnega porekla, njen dizajn in razsvetljava pa le še doprineseta k navdušenju nad prvovrstno kulinarično izkušnjo. Z restavracijo, odprto teraso in barom zajema celotno 20. nadstropje. Bar in restavracija imata veličasten 360-stopinjski razgled na staro Ljubljano z gradom na eni in slikovite Alpe na drugi strani.

Zjutraj je v B-restavraciji na voljo predvsem zajtrk za hotelske goste, med kosilom in večerjo pa se v njej srečujejo gostje in domačini. Proti večeru postane živahno prizorišče, kamor prihajajo tako premožni turisti kot tudi slovenski obiskovalci, ki si želijo s prijatelji in družino preživeti nepozabno noč.

Sorodna ponudba

Gostilna Livada

Gostilna Livada

Ljubljana in okolica

Celoten opis
Mestni muzej Ljubljana

Mestni muzej Ljubljana

Ljubljana in okolica

Celoten opis
Narodna galerija

Narodna galerija

Ljubljana in okolica

Celoten opis