B-restavracija: paša za vse čute - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

B-restavracija

Ko se pocedijo sline.

Na strehi Hotela InterContinental se nahaja B-restavracija, namenjena vsem, ki radi razvajate svoje brbončice. Upravlja jo z Michelinovo zvezdico nagrajeni šef kuhinje Alfredo Russo. Ponudba restavracije temelji na sezonskih specialitetah lokalnega porekla, njen dizajn in razsvetljava pa le še doprineseta k navdušenju nad prvovrstno kulinarično izkušnjo. Z restavracijo, odprto teraso in barom zajema celotno 20. nadstropje. Bar in restavracija imata veličasten 360-stopinjski razgled na staro Ljubljano z gradom na eni in slikovite Alpe na drugi strani. Odprta kuhinja razkriva gostu pogled v svet visoke kulinarike, kjer se mednarodna kuhinja harmonično prepleta s poznanimi domačimi okusi. Jedilnik je eleganten, vendar prepoznaven in dostopen, s poudarkom na širokem razponu sestavin iz regije. Ker Ljubljana leži med morjem in gorami, ima šef kuhinje lahek dostop do najboljših sestavin iz obeh svetov. Pomemben dodatek vinski karti so izvrstna vina iz slovenskih in okoliških regij. Barmani pa vam ustvarijo najizvirnejše in najinovativnejše koktajle v mestu. Vzdušje v restavraciji je toplo, prijetno in živahno.

Zjutraj je v B-restavraciji na voljo predvsem zajtrk za hotelske goste, med kosilom in večerjo pa se v njej srečujejo gostje in domačini. Proti večeru postane živahno prizorišče, kamor prihajajo tako premožni turisti kot tudi slovenski obiskovalci, ki si želijo s prijatelji in družino preživeti nepozabno noč.

Dostopno parkiriščeVaše vozilo v garažno hišo odpelje portir, zato vam ni potrebno skrbeti, kje v garažni hiši in kako boste lahko parkirali svoje vozilo. V neposredni bližini je še nekaj drugih javno dostopnih parkirnih mest, označenih za invalide.
Dostopen vhodVhod v hotel je brez preprek.
Dostopna kavarna ali restavracijaTako zunanja kot notranja restavracija in bar so dostopni z dvigalom, primerno prostorni in opremljeni s podvoznimi mizami.
Dostopne sprehajalne potiRestavracija se nahaja na obrobju mestnega središča prestolnice, v bližini se nahajajo vse mestne znamenitosti, Tivoli park in železniška postaja. Neposredno ob hotelu, v kateri se restavracija nahaja, pa je tudi več avtobusnih postajališč.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Prvi hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani.

Hotel InterContinental vsebuje 165 sob v 19. nadstropjih, dve sta prilagojeni tudi invalidnim gostom. Vhod v hotel je brez preprek. Ker vam avto v garažno hišo odpelje portir, vam ni potrebno skrbeti, kje v garažni hiši in kako boste lahko parkirali svoje vozilo. Prijazno osebje vam samodejno pomaga tudi pri prtljagi in nastanitvi v samo sobo.

Ta je zračna, svetla in zelo prostorna, s pogledom, orientiranim na železniško postajo ter na staro mestno jedro. Ponuja tudi možnost povezane sobe. Prestižna kopalnica, oblečena v marmor, je popolnoma prilagojena. V njej boste našli stilsko dovršene pripomočke, ki hkrati funkcionalno olajšajo bivanje invalidnim gostom. Nasploh hotel zaznamujejo premišljen sodobni dizajn, ki se prepleta z gurmansko ponudbo in neprekosljivimi razgledi.

Hotel ponuja v najem tudi 5 konferenčnih dvoran. Največja sprejme kar 300 ljudi. Največ vaše pozornosti pa bo verjetno požel bazen v 18. nadstropju, ki ponuja prekrasen panoramski razgled na prestolnico. V hotelu se nahajata tudi spa center in fitnes.