Hotel Lev: odlično izhodišče za pohajkovanje - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Hotel Lev

Odlično izhodišče za izlete in sprehode.

Hotel Lev je prava izbira za vse, ki iščete klasično eleganco in sodobno udobje. Poslovne goste in goste, željne raziskovanja Ljubljane, v hotelu čaka vrhunska kakovost hotelskih storitev v prijetnem ambientu. 13 nadstropij visoka steklena stavba vam nudi prekrasen pogled na mesto. Hotel Lev je le pol ure oddaljen od letališča Jožeta Pučnika in je le nekaj minut stran od glavnih turističnih znamenitosti.

Dostopno parkiriščeHotel ima svojo garažno hišo, kjer imajo označena parkirna mesta za invalide. Lahko pa osebju prej sporočite svoj prihod in parkirate kar pred hotelom.
Dostopen vhodVhod je prilagojen z dvižno ploščadjo. Recepcija je dostopna, do sob pa peljejo dvigala.
Dostopna sobaSobe so prostorne in dostopne.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobi so dokaj majhne, zato se do tuša lahko dostopa šele, ko so vrata zaprta. Ob tušu in stranišču so primerna držala, tuš je brez roba.
Dostopna kavarna ali restavracijaSamopostrežna restavracija je dostopna brez ovir, medtem ko so na drugem delu, kjer vas postrežejo in je prostor odprt tudi za zunanje obiskovalce, dostopne mize ob velikem akvariju, ki odlično popestri dogajanje.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja okoli 1 km stran od osrednjega mestnega parka Tivoli in približno 800 m stran od Prešernovega trga. Neposredno ob hotelu je tudi ena izmed postaj ljubljanskega potniškega prometa, medtem ko je glavna železniška postaja 700 m višje.

Dodatna ponudba

Dvorane za vsako priložnost.

Hotel Lev ima na voljo vrsto večnamenskih dvoran za raznovrstne dogodke, od konferenc, sprejemov, gala večerij do porok. Največji prostor, ki je na voljo, je konferenčna dvorana Karantanija, ki lahko na 367 m² sprejme 400 gostov. Vse dvorane so opremljene z vrhunskim sistemom ozvočenja in osvetljave, platnom in projektorjem, po potrebi pa lahko najamete tudi številno dodatno opremo. Na voljo je tudi pogostitev, prilagojena vsakemu posameznemu dogodku. Poleg odlične lokacije pa Hotel Lev ponuja še eno prednost – številna parkirna mesta v garaži.