Garden village Bled - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Avanturistično, romantično in ekskluzivno.

Resort Garden Village Bled se nahaja 300 m od Blejskega jezera. Celotna nastanitev je ekološko zasnovana in ponuja hišice na drevesih, glamping (glamurozno kampiranje) šotore z vročo kadjo, šotore na pomolu, razkošne apartmaje, restavracijo, skozi katero teče potok, naravni biotop itd. Pridelujejo tudi lastno zelenjavo, jagodičevje in zelišča.

Garden Village nima prilagojenih nastanitev, vendar je kljub temu pogojno dostopen in dovolj prostoren. Zato priporočamo, da presodite sami, ali ustreza vašim željam in potrebam.

Najboljša možna nastanitev za invalide so glamurozni oziroma glamping šotori. Jasa sredi lepo urejenega vrta, na kateri se nahaja udoben, klimatiziran in dobro opremljen šotor, vam nudi zasebnost in vrtnine. Razkošno bivanje v šotoru zajema veliko kopalnico, zakonsko posteljo in dvojno ležišče na galeriji. Šotor je opremljen tudi s kavčem, jedilno mizo, manjšim hladilnikom, televizijo, klimatsko napravo in zunanjim lesenim koritom s tekočo vodo. Primerno je za nastanitev 4 oseb.

​Garden village ponuja tudi ostale nastanitve, pri čemer so hiške na drevesih dostopne v primeru, da imate s seboj močnega spremljevalca, ki vam lahko pomaga priti na hribček. Most je brez stopnice, prav tako hiška. Šotori na pomolu pa zaradi stopnic niso dostopni gibalno oviranim, luksuzni apartma pa ima kotno masažno kad. Ogled vsekakor priporočamo, pa najsi bo zaradi obiska restavracije, ali pa nočitev v šotoru, obisk vas vsekakor ne bo pustil ravnodušnih!

Dostopno parkiriščeOznačenih invalidskih parkirišč sicer ni, je pa vseeno dovolj običajnih parkirišč, da se lahko najde ustrezno mesto. Možnost imate parkirati tudi na spodnje makadamsko parkirišče, ki je za ograjo.
Dostopen vhodRecepcija je popolnoma dostopna. Pot, ki vodi do šotora, je strma, zaradi česar potrebujete pomoč spremljevalca. Pred vhodom v šotor sta dve manjši stopnici, kjer bi ponovno potrebovali pomoč.
Dostopna sobaGarden Village nima prilagojenih nastanitev, vendar je kljub temu pogojno dostopen in dovolj prostoren. Najboljša možna nastanitev za invalide so glamping šotori. Šotor je klimatiziran in zajema veliko kopalnico, zakonsko posteljo in dvojno ležišče na galeriji. Opremljen je s kavčem, jedilno mizo, manjšim hladilnikom, televizijo in zunanjim lesenim koritom s tekočo vodo. Primerno je za nastanitev 4 oseb.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v glamping šotorih ni prilagojena. Možno je priti v kopalnico – pod tuš (lahko se presedete na leseni stolček), do umivalnika in do stranišča.
Splošno invalidsko stranišče se nahaja med restavracijo in družabnim prostorom. Dostopno je s pomočjo klančine.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je popolnoma dostopna. Pozornost bo pritegnila prečudovita jedilnica, skozi katero teče potok, na mizi pa raste trava. Odprta je tudi za zunanje goste.
Terasa ponuja čudovit razgled na ribnik. Ob njej je tudi simpatičen družabni prostor, kjer se lahko ob večernih urah grejete ob ognju. Tam so po tleh posuti prodniki.
Dodatna dostopna ponudbaTrgovina.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Razkošje narave na krožniku.

Če vam je blizu narava in cenite pristne okuse domiselnih jedi, se boste v restavraciji Garden restaurant počutili odlično. Pri ustvarjanju jedi sledijo vodilu: lokalno, kakovostno, domače. Spoznajte njihovo kulinarično zgodbo, kjer so slovenski tradicionalni kulinariki dali svežo, sodobno preobleko in uživajte v pristnih okusih.

Njihov chef navdih za kreiranje novih jedi črpa iz tradicionalne slovenske kuhinje, nato pa domačim klasičnim okusom doda svojo kreativno noto. V dnevnem bistroju vam v času kosil postrežejo priljubljene sodobne jedi. Za večerje pa vsak teden pripravljajo nov, sezonsko obarvan meni. Domače dobrote s krožnika obogatite s kozarcem vrhunskega vina. Ker spoštujejo domače, so vina, ki vam jih predlagajo, skrbno izbrali iz treh vinorodnih dežel Slovenije

Svoje jedi poznajo že od njihovega izvora. Večino hrane pridelajo sami na svojih vrtovih, ali pa jo dostavijo iz okoliških ekoloških kmetij. Zavedajo se pomena izvora in skrbno izbrane sestavine z ljubeznijo pretvorijo v sodobne gastronomske jedi s pridihom lokalne tradicije. Pri tem so naravo vtkali v vsak kotiček, da bi vaša čutila napolnili s svežino. Še preden se predate okušanju jedi, uživajte v naravnem interierju. Pobožajte travo, ki raste na mizah, prisluhnite žuborenju potoka, ki teče skozi restavracijo in odkrivajte druge posebnosti.