Restavracija Garden restaurant - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Restavracija Garden restaurant

Razkošje narave na krožniku.

Če vam je blizu narava in cenite pristne okuse domiselnih jedi, se boste v restavraciji Garden restaurant počutili odlično. Pri ustvarjanju jedi sledijo vodilu: lokalno, kakovostno, domače. Chef navdih za kreiranje novih jedi črpa iz tradicionalne slovenske kuhinje, ki jim doda svojo kreativno noto.  Večino hrane pridelajo sami ali pa jo dostavijo iz okoliških ekoloških kmetij. Uživajte tudi v naravnem interierju restavracije – pobožajte travo, ki raste na mizah, in prisluhnite žuborenju potoka, ki teče skozi restavracijo.

Dostopno parkiriščeOznačenih invalidskih parkirišč sicer ni, je pa vseeno dovolj običajnih parkirišč, da se lahko najde ustrezno mesto. Možnost imate parkirati tudi na spodnje makadamsko parkirišče, ki je za ograjo.
Dostopen vhodRecepcija in restavracija sta popolnoma dostopni.
Prilagojene sanitarijeSplošno invalidsko stranišče se nahaja med restavracijo in družabnim prostorom. Dostopno je s pomočjo klančine.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je popolnoma dostopna. Pozornost bo pritegnila prečudovita jedilnica, skozi katero teče potok, na mizi pa raste trava. Odprta je tudi za zunanje goste.
Terasa ponuja čudovit razgled na ribnik. Ob njej je tudi simpatičen družabni prostor, kjer se lahko ob večernih urah grejete ob ognju. Tam so po tleh posuti prodniki.
Dodatna dostopna ponudbaTrgovina, delno dostopna nastanitev v glamping šotorih

Dodatna ponudba

Avanturistično, romantično in ekskluzivno.

Ekološko zasnovan Resort Garden Village Bled se nahaja 300 m od Blejskega jezera. Ponuja hišice na drevesih, glamping (glamurozno kampiranje) šotore z vročo kadjo, šotore na pomolu, razkošne apartmaje, idr. Nima prilagojenih nastanitev, vendar je kljub temu pogojno dostopen in dovolj prostoren.

Sorodna ponudba