Terme Dobrna - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Terme Dobrna

Ene izmed lepših term v Sloveniji.

Za marsikoga je v Termah Dobrna najlepši prav bazenski del. Bazenski kompleks je opremljen z invalidskimi stranišči in popolnoma dostopen. V notranjem delu so za invalide rezervirani tudi ležalniki. Terasa je velika in dostopna, težavo predstavlja le manjša stopnička iz notranjega dela na zunanjo teraso.

Vsi, ki bi želeli na dopustu narediti še kaj več za svoje zdravje, pa lahko v Termah Dobrna obiščite tudi medicinski center, kjer vam nudijo razne terapije za izboljšanje vašega zdravja. V kompleksu se nahaja tudi velik fitness prostor, kjer se lahko oseba na invalidskem vozičku normalno giblje in telovadi (različne naprave za krepitev mišic, pri čemer si lahko sami izbirate, kaj želite uporabiti in kaj ne). Terme Dobrna ponuja tudi veliko konferenčno dvorano, ki je prilagojena z dvigalom (z njim upravlja zaposleni).

Dostopno parkiriščeParkirni prostori se nahajajo ob Termah Dobrna.
Dostopen vhodKopališče je dostopno, težavo predstavlja le manjša stopnička iz notranjega dela na zunanjo teraso.
Prilagojena kopalnicaSanitarije na kopališču so prilagojene osebam na invalidskem vozičku.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPripomočka za samostojen dostop v bazen žal nimajo, vendar vam pri njem lahko pomagajo reševalci iz vode.
Dostopna kavarna ali restavracijaKavarna je prilagojena in dostopna, le invalidskega stranišča v sami kavarni ni. Restavracija je popolnoma dostopna s pomočjo dvigala, velika in svetla, omogoča tudi veliko gibanja.
Dodatna dostopna ponudbaMedicinski center, fitness prostor, konferenčna dvorana.
Dostopne sprehajalne potiOb Termah Dobrna se nahaja tudi čudovit park, ki je v celoti dostopen. Pot je narejena iz zbitega peska, zaradi česar je vožnja z invalidskimi vozički povsem možna.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Dolga zdraviliška tradicija.

Dobrno so verjetno naselili in poznali zdravilno moč njenega vodnega izvira že Kelti in Rimljani. Najdeni so bili keltski kovanci in rimski nagrobnik, ki je sedaj vzidan v steno kapelice v Zavrhu. Kraj se prvič omenja leta 1403, zdravilišče 1582, prva zdraviliška stavba pa je bila postavljena 1624.
Hotel Vita se nahaja v zdraviliškem parku Terme Dobrna, sodobnem wellness kompleksu v bližini Celja. Njihova mirna lokacija in hkrati razni zanimivi ter zabavni programi naredijo dopustovanje nepozabno. Dvigala se nahajajo na dveh lokacijah. Tista za recepcijo vodijo v hotelske prostore, dvigala v avli pa na ostala nadstropja. V pritličju je čudovita in velika kavarna, kjer morate poskusiti tudi njihove slaščice. Na zunanji terasi pazite le na velike okrasne “luknje”, kamor teče voda s strehe. Skozi dostopno restavracijo pa vodi edini dostop za invalide na invalidskih vozičkih v sproščujoče sobe, kjer lahko izbirate med raznimi masažami in ostalimi sproščujočimi tretmaji.

Obisk Hotela Vita in Term Dobrna vas bo vsekakor navdušil!

Za lažjo predstavo o dostopnosti Hotela Vita in Term Dobrna si oglejte še film, ki smo ga posneli ob zadnjem obisku.