Terme Topolšica - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Terme Topolšica
Notranji bazen. Vir:Terme Topolšica.

Wellness center Zala z deloma dostopno savno.

Sodobno zdravilišče Terme Topolšica vsebuje zunanji in notranji vodni park. Notranji del je dostopen z invalidskim vozičkom, pri dostopu v vodo pa vam rade volje pomagajo reševalci. Zunanji vodni park Zora pa ponuja tudi urejen dostop v bazen za osebo z gibalnimi ovirami – imajo dvigalo.

Wellness gostom z lažjimi gibalnimi oviranostmi nudijo tudi uporabo savne – prostor ponuja zelo široko savno, v katero se lahko presedete z vozička ob vhodu vanje (če to zmorete), velik tuš in počivalnike. Medico wellness je namenjen programom za zaključene skupine ljudi, žal pa težje oviranim ta program ni namenjen. Betonski ležalniki so namreč obloženi s ploščicami, pri tem pa ni prilagoditev oziroma ročajev za prijem.

Dostopno parkiriščeOznačena invalidska parkirišča so ob hotelu Vesna, na velikem parkirišču.
Dostopen vhodVhod v hotel je prilagojen s klančino.
Dostopna sobaHotel ima 3 prilagojene sobe za invalide. Sobe so dostopne z dvigalom, primerno prostorne in svetle.
Prilagojena kopalnicaPred kavarno Wellnessa Zala se nahaja prilagojeno splošno invalidsko stranišče – ključ se nahaja v kavarni.
Dostopna kavarna ali restavracijaV pritličju se nahaja kavarna, ki je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku. Prav tako sta dostopni tudi restavracija in njena terasa ter zgornja terasa Wellnessa Zala.
Dostopen vstop v vodo bazenaNotranji del Term Topolšica je dostopen z vozičkom, vendar žal nimajo pripomočka za vstop v bazen. Pri dostopu vam kljub temu rade volje pomagajo reševalci iz vode. Vodni park Zora pa ponuja tudi urejen dostop v bazen za osebo z gibalnimi ovirami – imajo dvigalo.
Dodatna dostopna ponudbaV pritličju je popolnoma dostopna in prilagojena trgovina, ki se nahaja nasproti recepcije. Dostopen je tudi Wellness Zala, njegove savne lažje gibalno oviranim invalidom, Medico wellness pa žal ne.

Dodatna ponudba

Voda, čista kakor biser in živa kakor življenje samo.

Hotel Vesna v Termah Topolšica ponuja gostom mirno lokacijo, ki je prilagojena in dostopna tudi za gibalno ovirane. Hotel nudi prostorne ter lepo urejene sobe s čudovitim razgledom na park ali bazene. Terme Topolšica ponujajo mirno lokacijo, predvsem pa veliko storitev, ki so prilagojene tudi za invalidne osebe.

Sorodna ponudba