Zlati grič: dostopna zakladnica doživetij - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Zakladnica doživetij.

Podjetje Zlati grič je prava zakladnica doživetij, saj se ponaša z eno najmodernejših vinskih kleti v regiji, golf igriščem med vinogradi, apartmaji v vinogradniškem dvorcu iz 15. stoletja in odlično kulinarično ponudbo v Gostilni Grič. ​Vinska klet Zlati grič pa je ena izmed najbolj dostopnih ter prilagojenih vinskih kleti in degustacij vin za gibalno ovirane.

Gibalno ovirani si med drugim lahko na Zlatem griču ogledajo predelavo vina v velikem kletnem prostoru, kjer so vina shranjena v ogromnih sodih.

Dostopno parkiriščeNa spodnjem parkirišču pred vhodom v trgovinico je eno označeno invalidsko parkirišče.
Dostopen vhodVhod v trgovino je brez arhitektonskih ovir. Vinska degustacija se nahaja v vinski kleti v pritličju, ob predhodni najavi večje skupine gibalno oviranih pa vam prostor dodatno prilagodijo za vse invalidske vozičke.
Dostopna kavarna ali restavracijaGostilna Grič je težje dostopna, zato vam lahko pogostitev okusne in sveže pripravljene hrane, ki idealno dopolni okus samih vin, pripravijo v dostopnem degustacijskem prostoru vinske kleti.
Prilagojene sanitarijeOb vinski kleti se nahaja tudi prilagojeno invalidsko stranišče.
Dodatna dostopna ponudbaTrgovina, ki ima, kljub temu, da je manjša, vseeno zelo lepo razporeditev, tako da omogoča osebam na invalidskem vozičku dovolj manevrirnega prostora. Posestvo vključuje tudi nastanitvene kapacitete in golf igrišče, ki pa niso dostopni gibalno oviranim.

Dodatna ponudba

Priznana vinska kapljica.

Na 75 hektarjih izvirno zloženih parcel vinogradov nadaljujejo 800-letno tradicijo pridelave grozdja in sooblikujejo edinstvenost krajine nad mestom cvetja in vina. Njihova vina so prejela že več različnih priznanj, nazadnje so na najprestižnejšem ocenjevanju vin na svetu, londonskem Decanter World Wine Awards, osvojili kar tri priznanja, dve bronasti in eno srebrno.

Sorodna ponudba