Magma X: center zabave, veselja in dobre družbe - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Center Magma X

Vse na enem mestu.

Magma X je center zabave, veselja, dobre družbe in nenehnega dogajanja za mlade, stare, velike in male.​ Na voljo so bilijard, kegljanje oziroma bowling, fitness, restavracija oziroma picerija in nočni klub. Vse našteto se nahaja v pritličju, fitness pa v prvem nadstropju, vendar je kljub temu dostopen.

V restavraciji lahko organizirate tudi različne poslovne ali zasebne dogodke, tudi poročna in druga večja praznovanja.

Dostopno parkiriščePred centrom se nahaja ogromno asfaltirano parkirišče, dva parkirna prostora sta namenjena invalidom.
Dostopen vhodDostop do centra Magma X je popolnoma prilagojen – na razpolago je tudi tipka na vhodnih vratih, ki invalidnim osebam omogoča lažji dostop skozi vrtljiva vhodna vrata. Vse je popolnoma dostopno. V prvem nadstropju se kot rečeno nahaja fitness. Dvigala sicer nimajo, je pa dostop možen preko stopniščnega vzpenjalca. 
Prilagojene sanitarijeTudi sanitarije so prilagojene. Invalidsko stranišče se nahaja v pritličju, med restavracijo in nočnim klubom.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je povsem dostopna in prilagodljiva.
Dodatna dostopna ponudbaV njem boste našli odlično restavracijo, biljard, bowling in nočni klub.

Dodatna ponudba

Prostor nepozabnih večerov.

Ob bowlingu poteka tudi kar nekaj različnih akcij z dodatnimi ugodnostmi, kot so različni bonusi, združljivi z restavracijo, ali pa različni bonusi, ki vključujejo število sodelujočih ali število ponovitev. Tudi to prizorišče lahko združite s poslovno zabavo oziroma team buildingom, ali pa se pozabavajte zasebno, v krogu družine ali prijateljev. Tudi tu lahko praznujete rojstni dan.

Izvajajo tudi številne različne fitness treninge in prirejajo številne dogodke. Vsekakor gre za športno-zabaviščni center, kjer vam ne bo nikoli dolgčas.

Sorodna ponudba