Restavracija ARROI - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Doživite pristno azijsko kulinariko

ARROI je restavracija, ki ponuja popolno mešanico najboljših azijskih jedi s poudarkom na tajski hrani. Moderno opremljen in svetel lokal v neposredni bližini Blejskega jezera z veliko sončno teraso gostom ponuja avtentičnost azijskih okusov. Velik delež njihovih sestavin in tajski napitki pripotujejo iz izvornih dežel. Posebno pozornost in veliko časa namenjajo pripravi svežih omak, marinad in mešanic zelišč.

Dostopno parkiriščeParkirišče ni urejeno, lokacija se nahaja v peš coni.
Dostopen vhodDostop v notranjost lokala je ustrezen, brez višinskih ovir.
Prilagojene sanitarije     Stranišče restavracije ima oprijemala, vrata do predprostora so dovolj široka, vendar težka. Če imajo gosta, ki je gibalno oviran, zataknejo vrata, da so vrata od predprostora stranišča kar stalno odprta.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je v celoti dostopna gibalno oviranim uporabnikom. Dostop do gostinskega vrta je urejen s klančino, ki ima naklon 17 % in je ustrezno široka. Prehodi v lokalu so dovolj prostorni. Mize v lokalu so ustrezne, podvozne.

Dodatna ponudba

Hotel Park

Terasa restavracije se nahaja v strogem centru Bleda, le 10m od Blejskega jezera. V isti zgradbi kot restavracija je lociran največji hotel na Bledu – Hotel Park, ki je s prenovo postal eleganten hotel z edinstveno lokacijo in najlepšimi razgledi na lepote Bleda. Povsem novo edinstveno podobo so dobili tudi notranji termalni bazen, wellness center in savne v zgornjem nadstropju hotela.

Sorodna ponudba