Restavracija ARROI - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Doživite pristno azijsko kulinariko

ARROI je prijetna restavracija, saj ponuja popolno mešanico najboljših azijskih jedi, ki jih pripravljajo azijski kuharji, s poudarkom na tajski hrani. Moderno opremljen in svetel lokal v neposredni bližini Blejskega jezera z veliko sončno teraso vabi na klepet ob kavi, prijetno kosilo in posebno obarvano večerjo.

V restavraciji ARROI združujejo azijsko kulinariko, pri čemer želijo gostom ponuditi avtentičnost azijskih okusov. Velik delež njihovih sestavin, kar 70 %, pripotuje iz izvornih dežel z letalom, zato so okusi tako avtentični. Posebno pozornost in veliko časa namenjajo pripravi svežih omak, marinad in mešanic zelišč. V restavraciji ARROI nudijo tudi avtentične tajske napitke, ki jih na slovenskem trgu ni, saj jih za vas pripeljejo neposredno iz njihovih izvornih dežel. Vsak konec tedna v restavraciji poteka tudi program v živo, ki poskrbi za zabavo in nepozabno izkušnjo. Sprejemajo tudi rezervacije za zaključene družbe, rojstne dneve ali poslovna srečanja. Poleg strežbe pa izvajajo tudi dostavo na dom ali v pisarno.

Dostopno parkiriščeParkirišče ni urejeno, lokacija se nahaja v peš coni.
Dostopen vhodDostop v notranjost lokala je ustrezen, brez višinskih ovir.
Prilagojene sanitarije     Stranišče restavracije ima oprijemala, vrata do predprostora so dovolj široka, vendar težka. Če imajo gosta, ki je gibalno oviran, zataknejo vrata, da so vrata od predprostora stranišča kar stalno odprta.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je v celoti dostopna gibalno oviranim uporabnikom. Dostop do gostinskega vrta je urejen s klančino, ki ima naklon 17 % in je ustrezno široka. Prehodi v lokalu so dovolj prostorni. Mize v lokalu so ustrezne, podvozne.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Hotel Park

Terasa restavracije se nahaja v strogem centru Bleda, le 10m od Blejskega jezera. V isti zgradbi kot restavracija je lociran največji hotel na Bledu – Hotel Park, ki je s prenovo postal eleganten hotel z edinstveno lokacijo in najlepšimi razgledi na navdihujoče lepote Bleda. Že ob samem vstopu v Hotel Park se vam ponudbi zares neverjeten razgled na Blejsko jezero in vas takoj opomni, da ste na oddihu. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen, wellness center in savne v zgornjem nadstropju hotela, ki ponujajo dih jemajoč razgled na jezero na eni strani in pogled na mogočna drevesa na drugi.