Radisson Blu Plaza Hotel: elegantne sobe - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojena kopalnica

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Radisson Blu Plaza Hotel

Elegantne sobe, sodobni dizajn in spanje kot na oblaku.

Radisson Blu Plaza Hotel se nahaja na obrobju Ljubljane, tik ob obvoznici na odlični lokaciji v BTC City-ju, kjer se nahaja največja izbira trgovin in restavracij. Hotel je oddaljen 4 km od središča Ljubljane. Hotel vam nudi popust pri vstopu v Vodno mesto Atlantis, kjer boste našli zunanje in notranje bazene, termalne bazene s slano vodo, nudijo pa vam tudi popust pri vseh vrstah masaž.

V hotelu imajo na voljo 2 invalidski sobi. Vse sobe so opremljene z brezplačnim Wi-Fi internetom in kotičkom za čaj ter kavo. Sodobni, prestižno učinkujoči dizajn spremljajo pomirjajoči zemeljski toni in minimalistična eleganca. V restavraciji strežejo lokalne specialitete pa tudi priljubljene mednarodne jedi, s čimer zadovoljijo prav vsak okus. Zajtrk je samopostrežni, v kolikor bi pri tem imeli težave, vam priskoči na pomoč osebje.

Dostopno parkiriščeVhod v hotel je popolnoma prilagojen. Možno je parkiranje pred hotelom (1 parkirno mesto) ali v garažni hiši.
Dostopen vhodVhod v hotel je brez preprek, vrata so vrtljiva, a zelo prostorna.
Dostopna sobaRadisson Blu Plaza Hotel nudi dve invalidski sobi (standard guest room), ki sta popolnoma prilagojeni. Pozabili niso niti na prostor pod posteljo, ki omogoča lažji dostop sobnega dvigala.
Prilagojena kopalnicaV sobi je prilagojena kopalnica z estetsko dovršenimi oprijemali in tušem brez roba, ki je opremljen s prenosnim stolom. Splošno invalidsko stranišče se nahaja v medetaži hotela, na razpolago pa je tudi invalidsko stranišče v najvišjem nadstropju. Ponuja čudovit pogled na BTC City in se zlahka poteguje za najlepše invalidsko stranišče.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je samopostrežna in je popolnoma dostopna, prostorna in brez omejitev.
Dostopna dodatna ponudbaFitness, 7 konferenčnih dvoran, znižane cene za uporabo Vodnega mesta Atlantis.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja v središču BTC City-ya, poti po nakupovalnem središču so urejene in dostopne. Prav tako pa ga avtobusne linije povezujejo z mestnim središčem, ki je oddaljeno približno 15-30 minut vožnje z mestnim avtobusom.

Dodatna ponudba

Dodatna ponudba z dodano vrednostjo.

V hotelu najdete tudi sodobno opremljen fitness, ki se nahaja v 15. nadstropju. Poleg učinkovite možnosti vadbe naj omenimo še čudovit razgled na prestolnico Slovenije.

Hotel ponuja v najem 7 konferenčnih dvoran. Poleg konferenc in rojstnodnevnih zabav vam nudijo možnost organiziranja porok z obsegom do 250 ljudi. Tudi te sobe se nahajajo v 15. nadstropju in imajo izjemen pogled na Ljubljano. V hotelu pri tem poskrbijo tako za planiranje in avdio-video opremo kot tudi za catering – pogostitev.

Ob rezervaciji pridobite tudi popust za koriščenje storitev v bližnjem Vodnem mestu Atlantis. Ta vodni park je eden največjih notranjih vodnih parkov v Evropi in je opremljen s 16 bazeni ter 15 savnami (13 tematskih). Medtem ko so bazenski deli dostopni osebam na invalidskem vozičku, žal nimajo pripomočka za vstop v vodo.

Sorodna ponudba

Kopališče Tivoli

Kopališče Tivoli

Ljubljana in okolica

Celoten opis

Galerija Cukrarna

Ljubljana in okolica

Celoten opis