Hotel Coral Plava Laguna - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Hotel Coral Plava Laguna
Vhod v Hotel Coral Plava Laguna. Vir: Plava Laguna

Za tiste, ki so vajeni uživati v lepotah življenja.

Hotel Coral Plava Laguna nudi prefinjeno vzdušje, eleganco in vrhunske storitve, wellness center, à la carte restavracijo, avtomat klub, beach club na plaži in vse drugo, zaradi česar je že vrsto let najljubše mesto za sprostitev ter zasebna in poslovna druženja.

Namenjen je tistim ki so vajeni uživati v lepotah življenja: baldahini na plaži, koktajli, inovativna kuhinja à la carte in luksuzna wellness doživetja. Vse, kar potrebujete za oddih na Hrvaškem, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Hotel s petimi zvezdicami v Istri se nahaja ob sami obali, njegove inovativne storitve in osebno prilagojeni pristop pa bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne goste. 

Dostopno parkiriščePred hotelom se nahaja označeno invalidsko parkirišče.
Dostopen vhodPristop do hotela je dostopen, prav tako je dostopen tudi zunanji bazen, ležalniki in senčniki so na uporabo brezplačno. Dostop do plaže je brez ovir.
Dostopna sobaV pritličju sta dve sobi za invalide. Postelje so standardne. Obe sobi sta z vrati povezani z dodatno dvoposteljno sobo (connected rooms), s pogledom na morsko stran.
Prilagojena kopalnicaVse sobe imajo popolnoma prilagojeno kopalnico. Splošno invalidsko stranišče se nahaja tudi ob zunanjem bazenu.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in bar hotela sta dostopna. Vsi obroki so samopostrežni, pri prevzemu hrane z visokih samopostrežnih pultov vam z veseljem priskoči na pomoč stalno prisotno osebje.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaBazen in lastna plaža nimata pripomočka za lažji vstop v vodo. Ta se nahaja 200 m od hotelske plaže, dostop je omogočen s klančino.  
Dodatna dostopna ponudbaHotel ima dostopno trafiko, casino, frizerski salon, fitness in bar na plaži. Notranji bazen ni dostopen, prav tako ni dostopen wellness.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Med razvajanjem, aktivnostmi in poslovnimi dogodki.

Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Gosti, ki si želijo aktivnosti in dogodivščin, bodo tu preživeli najboljše počitniške trenutke v življenju, saj so teniška igrišča in razni drugi športi na voljo samo nekaj korakov od hotela, kjer je tudi betonirana plaža. Izposodite si kolo in se odpeljite v Umag ali pa se sprehodite do centra mesta ob morju.

Če se želite sprostiti in razvajati, nudi hotel Coral Plava Laguna različne bazene, savne, razne kopeli, rituale, tretmaje in masaže, ki so na voljo v wellness centru.

Tu je tudi posel pravo zadovoljstvo. Ob naši tehnični podpori in izvrstnem cateringu bo uživalo vseh 350 udeležencev konferenc. Dogodki lahko potekajo v eni veliki dvorani ali po potrebi v manjših sejnih sobah. Uživajte v svojih počitnicah.

Hrvaška

Število ponudb: 16

Preveri ponudbe