Turistično naselje Zaton Nin - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Malo turistično mesto, le streljaj od Zadra.

Dalmatinska arhitektura, neokrnjena narava in mediteranska klima vas bodo prepričali, da se na dopust odpravite prav sem. Naselje Zaton med drugim ponuja dva invalidska apartmaja v velikosti 36 m², z 1 dvoposteljno sobo in dnevnim prostorom z ležiščem za 2 osebi, kuhinjskim kotom, jedilnico, prilagojeno kopalnico in teraso.

Apartmaji se nahajajo na vzhodnem delu naselja, in sicer v ulicah, imenovanih po tradicionalnih dalmatinskih ženskih imenih Stoša, Ruža, Tonka (oba prilagojena apartmaja) in Božica. Ti apartmaji so izvrstna lokacija za prekrasne trenutke z vašimi najdražjimi. To je kraj oddiha in užitka hkrati, kjer lahko ob okusnem obroku v dvoje na terasi in pogovoru ob kozarcu pijače opazujete z zvezdami posuto nočno nebo.

Dostopno parkiriščeNaselje ima lastno parkirišče.
Dostopen vhodDostop do apartmajev je preko klančin, ki so v okvirih dovoljenih predpisov.
Dostopna sobaNaselje Zaton ponuja dva invalidska apartmaja, ki sta od morja oddaljena slabih 100 metrov.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v apartmaju je prilagojena. Zraven nje je še ena običajna.
Dostopna kavarna ali restavracijaV naselju boste našli različne restavracije in lokale.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaNa plaži je klančina, ki omogoča dostop do morja, a gre le do vode in se konča v plitvini. Drugega pripomočka ni.
Dodatna dostopna ponudbaV okolici so tudi igrala za otroke, teater na prostem in druga deloma dostopna ponudba.
Dostopne sprehajalne potiDo plaže se lahko pripeljete po tlakovanih poteh, ki so namenjene sprehajalcem in kolesarjem, uporabne pa so tudi za invalidne osebe, saj je plaža prodnata, tako pa se lahko po potki pripeljete direktno do klančine za dostop v vodo. 

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Čudovita in povsem dostopna plaža.

Okrog 1,5 kilometra dolga, pretežno peščena plaža je brez dvoma ena najboljših na Hrvaškem. Popolna je za družine z otroki, ki lahko na njej gradijo peščene gradove, se svobodno kopajo v plitvem morju, uporabljajo številna igrišča in poiščejo osvežitev v hladu sence borovcev ali na ležalniku pod senčnikom. Mladi in odrasli lahko izbirajo med različnimi zabavnimi in športnimi aktivnostmi. Poleg tega pa je do plaže urejena dostopna tlakovana pot, ki omogoča dostop tudi gibalno oviranim osebam. Na plaži je tudi klančina, ki omogoča enostaven prehod v morje z invalidskim vozičkom.

Hrvaška

Število ponudb: 16

Preveri ponudbe