Grand Hotel Primus - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Vitalnost in dobro počutje v Hotelu Primus.

Grand Hotel Primus, ki deluje v okviru Term Ptuj, je pribežališče za vse, ki si želijo povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. V Grand Hotelu Primus vas spodbujajo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji povrnete k sebi ter znova vzpostavite svoje notranje ravnovesje. Pri tem pa ponujajo tudi prilagojeno in dostopno bivanje

Dostopno parkiriščeOb hotelu in vodnem parku nudijo več označenih invalidskih parkirišč. Tudi pločniki so popolnoma prilagojeni, da se čez cesto do recepcije pride brez težav.
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen. Vhod na kopališki del je prilagojen z dovolj širokim prehodom. Tako notranji del term kot zunanji del bazena sta popolnoma dostopna. Celotni zunanji kompleks bazenov je prilagojen s klančinami.
Dostopna sobaHotel ponuja invalidske sobe, ki so primerno velike.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je dovolj velika, vsebuje kotno kad. Morebitna težava bo lahko za nekatere le stranišče, saj ga zakrivajo vrata kopalnice. V primeru, da vam kopalnica v sobi ne bi ustrezala, lahko koristite splošno invalidsko stranišče na hodniku, ki je popolnoma prilagojeno in dostopno. Na notranjem bazenu sta še dve prilagojeni invalidski stranišči, posebej pa nudijo še kopalnico s prilagojenim tušem za gibalno ovirane. Invalidskega stranišča na zunanjem kopališču ni, zato je potrebno oditi v notranje. 
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je dostopna in prilagodljiva, tudi zunanja terasa je dovolj široka. V termah se nahaja še mala kavarna, ki je dostopna.
Dostopen vstop v vodo bazenaPosebnih pripomočkov za samostojni vstop v notranji bazen žal ni, zato vam prijazno pomoč pri tem nudijo reševalci. Vodi pa v enega izmed zunanjih bazenov klančina, zato se vanj lahko podate sami. Pri ostalih zunanjih bazenih pa vam pri vstopu lahko pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaBazeni oziroma terme, zunaj so na voljo tudi savne. Savne v sodih so nekoliko težje dostopne za uporabnike invalidskega vozička (niso prilagojene težje gibalno oviranim), savna v hiški pa je lahko dostopna za vse na invalidskih vozičkih.
Ob notranjem bazenu je tudi fitness, ki je dostopen.

Dodatna ponudba

Klančina za vstop v bazen.

Že stari Rimljani so okušali blagodejnost rimskih kopališč, ki še danes goste privablja v Terme Ptuj. V blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev lahko uživate tako v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj kot tudi v bazenskem kompleksu Grand Hotela Primus Vespasianus.

Velikanski vodni park vam ponuja obilico zabave in adrenalina. Zunanji in notranji bazeni, veliki in razburljivi toboganipočasna reka in bazen z valovi, pri čemer vodi v enega izmed zunanjih bazenov klančina, tako da se vanj lahko podate sami. Pri vseh ostalih vam pri dostopu v bazene pomoč nudijo reševalci iz vode.

Sorodna ponudba