Termalni park Term Ptuj: okusi rimski hedonizem - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Klančina za vstop v bazen.

Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev.

Velikanski vodni park vam ponuja obilico zabave in adrenalina. Zunanji in notranji bazeni, veliki in razburljivi toboganipočasna reka in bazen z valovi naredijo doživetje v Termah Ptuj res popolno. Terme Ptuj sicer vsebujejo: bazene, masaže, termalne kopeli, najučinkovitejše tretmaje za pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa ter savne.

Pri tem vodi v enega izmed zunanjih bazenov klančina, zato se vanj lahko podate sami. Pri vseh ostalih vam pri dostopu v bazene pomoč nudijo reševalci iz vode.

Dostopno parkiriščeOb hotelu in vodnem parku nudijo več označenih invalidskih parkirišč. Tudi pločniki so popolnoma prilagojeni, da se čez cesto do recepcije pride brez težav.
Dostopen vhodTako notranji del term kot zunanji del bazena sta popolnoma dostopna. Celotni zunanji kompleks bazenov je prilagojen s klančinami.
Prilagojena kopalnicaNa notranjem bazenu sta dve prilagojeni invalidski stranišči, posebej pa nudijo še kopalnico s prilagojenim tušem za gibalno ovirane. Invalidskega stranišča na zunanjem kopališču ni, zato je potrebno oditi v notranje. 
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je dostopna in prilagodljiva, tudi zunanja terasa je dovolj široka. V termah se nahaja še mala kavarna, ki je dostopna.
Dostopen vstop v vodo bazenaPosebnih pripomočkov za samostojni vstop v notranji bazen žal ni, zato vam prijazno pomoč pri tem nudijo reševalci. Vodi pa v enega izmed zunanjih bazenov klančina, zato se vanj lahko podate sami. Pri ostalih zunanjih bazenih pa vam pri vstopu lahko pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaZunaj so na voljo tudi savne. Savne v sodih so nekoliko težje dostopne za uporabnike invalidskega vozička (niso prilagojene težje gibalno oviranim), savna v hiški pa je lahko dostopna za vse na invalidskih vozičkih.
Ob notranjem bazenu je tudi fitness, ki je dostopen.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Hotel, kjer ste na prvem mestu vi.

Ob Termah Ptuj je tudi Grand Hotel Primus, ki je pribežališče za vse, ki si želijo povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. To so darovi, ki najpomembneje zaznamujejo kakovost naših življenj. V Grand Hotelu Primus vas spodbujajo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji povrnete k sebi ter znova vzpostavite svoje notranje ravnovesje.

Pri tem pa ponujajo tudi popolnoma prilagojeno in dostopno bivanje