Gostilna Starman - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Gostilna Starman

Gostilna z dolgoletno tradicijo

Gostilna Starman se nahaja v lepem in mirnem okolišu Stare Loke, ki je locirana le streljaj stran od Škofje Loke. V njej vam postrežejo z domačimi slovenskimi jedmi, s poudarkom na tradiciji in kakovosti. V njihovi ponudbi lahko uživate tudi na prijetni pokriti terasi, ki v enem izmed svojih kotičkov skriva manjša igrala za otroke. Osebje je prijazno in ustrežljivo, zato obisk vsekakor priporočamo!

Dostopno parkiriščeParkirišče se nahaja za Gostilno Starman in je veliko ter lepo urejeno. Na njem je tudi eno označeno invalidsko parkirišče. Pot od parkirišča do gostilne poteka po neprometnem, a precej strmem klancu brez ograje, kjer priporočamo pomoč dodatne osebe.
Dostopen vhodVhoda v gostilno sta dva. Glavni ima nekoliko praga, a je v njegovi neposredni bližini vhod, ki je posebej urejen za osebe z gibalnimi ovirami in dostopen s klančino. Tam ni nobenega praga in je zato tudi najtežje gibalno oviranim dostopna vsa notranjost.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli gostilne, tako notranji kot terasa. Prostora za gibanje je dovolj, oprema je prilagodljiva.
Prilagojene sanitarijePrilagojene sanitarije vsebujejo prilagojeno stranišče, oprijemalo in podvozni umivalnik.
Dodatna dostopna ponudbaV Gostilni Starman lahko organizirate tudi večje dogodke, kot so razna osebna praznovanja in poroke.
Dostopne sprehajalne potiV bližini gostilne lahko opazujete nekatere zgodovinske znamenitosti, kot je na primer Starološki grad. Ob tem je potrebno opozoriti, da pločnika ni, tako da se je potrebno gibati po cesti, ki sicer nima zelo veliko prometa.

Dodatna ponudba

Čudovita lokacija za posebne dni

Gostilna Starman vam omogoča najem in pogostitev ob večjih dogodkih, kot so osebna praznovanja in poročna slavja. Njihova poročna dvorana sprejme do 95 oseb, pri tem pa še vedno ostane dovolj plesišča. Gostilno Starman najdete tudi na kulinaričnem festivalu Okusi Škofjeloškega, ki je lokalne gostince v trajnostni zgodbi povezal s tamkajšnjimi kmetovalci.

Sorodna ponudba