Gostilna in pivnica Stari pisker - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Gostilna in pivnica Stari pisker

Za vse ljubitelje jedi z žara ter odličnih sladic

Za Gostilno in pivnico Stari pisker ste skoraj gotovo že slišali, saj dober glas potuje (vsaj) v deveto vas. Nad njihovo ponudbo gurmanskih burgerjev, steakov, svinjskih krač, reber pa tudi morskih specialitet bo očaran še tako zahteven poznavalec dobrega mesa in navdušen žar specialist. A se v Starem piskru vsekakor najde kaj tudi za vegetarijance, saj je na meniju med drugim prav tako rastlinska Amaze burger polpetka.

Med sveže pripravljenimi dnevnimi obroki in à la carte ponudbo pa vas njihovi krožniki ne bodo očarali le z neprekosljivimi okusi, temveč vas bo navdušila tudi njihova privlačna postavitev. Porcije so precej radodarne, zato vam priporočamo, da pridete lačni ter da v obedu uživate dlje časa. Velika škoda bi namreč bila, da ne preizkusite še njihovih omamnih sladic, ki prav tako slovijo daleč naokoli. Med njimi sami še zlasti priporočamo souffle, ki je res čudovito povezana zgodba okusov in tekstur. Verjamemo pa, da bo na bogatem meniju prav vsak našel nekaj pravega zase.

Obisk v Starem piskru vam bo ostal v lepem spominu tudi zaradi gostoljubja. Osebje je namreč nasmejano, izjemno prijetno in nudi dodatno podporo oziroma informacije, če so te potrebne. Med svojimi rednimi gosti imajo tudi nekaj obiskovalcev z gibalnimi ovirami, ki se k njim z veseljem vračajo, nekateri celo vsak dan.

Glede na njihova različna priznanja, med drugim so jih gostje na portalu Tripadvisor izbrali med 10 najboljših restavracij na svetu, pa ne preseneča, da lahko vsaj ob večerih in koncih tedna kljub obilici sedišč pričakujete določeno gnečo. Mizo lahko vnaprej tudi rezervirate, in sicer tako po telefonu kot na spletni strani. Njihovi gostje namreč prihajajo z vseh vetrov, tudi iz tujine, hkrati pa se v Stari pisker z veseljem znova vračajo. In verjemite nam, tudi vi se zagotovo še boste.

Dostopno parkiriščeNeposredno pred Gostilno in pivnico Stari pisker sicer ni parkirišča, ker se gostilna nahaja v peš coni, se pa najbližje označena parkirišča nahajajo tik pred začetkom peš cone na Prešernovi ulici (nasproti Muzeja novejše zgodovine Celje). Tam so 3 parkirna mesta za invalide.
Dostopen vhodVhod v gostilno je prilagojen s kratko premično kovinsko klančino, ki jo namesti osebje. Zunanji del je v ravnini.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli gostilne, tako zunanja terasa kot notranja restavracija. Večina miz je podvoznih.
Prilagojene sanitarijePrilagojenih sanitarij znotraj gostilne žal ni. Gostilna sicer vsebuje splošne sanitarije s širino vhoda 60 cm, ki so v določenih delih še nekoliko širše, a kljub temu niso med prostornejšimi. Najbližje invalidom prilagojene sanitarije pa se nahajajo streljaj stran, na tržnici. V času odprtja (do 16. ure) so odklenjene, sicer pa zaklenjene, a jih lahko odprete z euro ključem (Euro key).
Dodatna dostopna ponudbaDostava na dom, lastna zorilnica s trgovino, gostovanje na Odprti kuhni, razni dogodki.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Stari pisker v vsak dom

Gostilna in pivnica Stari pisker od leta 2020 nudi tudi spletno prodajo, saj imajo lastno zorilnico mesa. Odlikujeta jih raznovrstna ponudba in vrhunska kvaliteta, meso pa je na dom dostavljeno v hlajenem vakuumskem pakiranju.

Nudijo vam tudi nakup darilnih bonov, s katerimi lahko polepšate dan svojim prijateljem.

Obenem so redni gostje različnih kulinaričnih dogodkov, kot sta na primer Odprta kuhna ter Pivo in burger fest, pripravljajo pa tudi lastne.

Celje in okolica

Število ponudb: 29

Preveri ponudbe

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 57

Preveri ponudbe