Gostišče Trojane: trojanski krofi vabijo - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Trojanski krofi

Dom znamenitih krofov in obvezen postanek na poti.

Gostišče na Trojanah, ki sicer nudi tudi mnogo drugih jedi, so med zvezde izstrelil njihovi trojanski krofi, ki so osvojili že veliko priznanj. Najpomembnejši sta vsekakor uvrstitev med aktivne spominke v Sloveniji ter podeljeni znak slovenske kakovosti SQ. Danes jih dnevno ocvrejo in prodajo med 2000 in 5000, še več pa ob pustnih dnevih in posebnih priložnostih.

Dostopno parkiriščeDo parkirišča vodita dva uvoza, eden vodi čez starejši del, drugi pa je takoj za njim in ga sami še bolj priporočamo. Na dvorišču nasproti sanitarij sta dve invalidski parkirišči.
Dostopen vhodVhod v gostišče je v skorajšnji ravnini, čez odtočni kanal je položen tanek predpražnik, vrata pa so drsna in se odpirajo avtomatsko.
Prodajalna za hiter nakup ima klančino, vrata nadalje pa so drsna.
Okence za hiter prevzem, se nahaja tik ob vhodu v gostišče in ima deloma podvozen pult.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli gostišča, tako notranja restavracija kot zunanja terasa. Večina miz je podvoznih.
Prilagojene sanitarijeGostišče ima prilagojene sanitarije urejene na zunanjem delu, z vhodom z dvorišča. Te se nahajajo tako na moškem kot ženskem delu in vsebujejo oprijemalo, podvozni umivalnik in prilagojeno wc školjko.
V notranjem delu gostišča so še ene sanitarije, a te niso prilagojene, do njih vodi ozko stopnišče, ki pa vsebuje kontrastna opozorila za slabovidne.
Dodatna dostopna ponudbaProdajalna za hitro naročilo, možnost najema za večje zaključene družbe.

Dodatna ponudba

Naj tekne še doma.

Kdor je poskusil trojanski krof, si ga bo zagotovo zaželel še za domov. To se ni spremenilo niti sedaj, ko je treba za obisk zapustiti avtocesto in se zapeljati streljaj dlje po stari magistralni cesti. Krofe lahko kupite v njihovi restavraciji, na samopostrežnem okencu na dvorišču, ali pa v prodajalni, namenjeni hitremu naročilu. Tam boste krofe in druge slaščice lahko dobili v ličnih embalažah različnih velikosti, poleg njih pa še veliko drugih dobrot za sladokusce.