Domačija Haler Olimje - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Trajnostno naravnana domačija s pestro ponudbo.

Streljaj od Podčetrtka, v neposredni bližini Term Olimia, se nahaja majhen kraj Olimje. V tem prelepem domačem okolju se na mirni lokaciji nahaja Domačija Haler. Domačija je približno 3 km oddaljena od Term Olimia ter 1 km od samostana Olimje.

Domačija vsebuje prenočišča, restavracijo, pivovarno, športna igrišča in igrala. Poleg apartmajske hiše ponujajo možnost priprave raznih piknikov in turnirjev, apartmajskim gostom pa nudijo tudi popust pri nakupu kart za kopanje v bazenih Term Olimia.

Dostopno parkiriščeNa spodnjem delu parkirišča se nahaja rezervirano invalidsko parkirišče. Dostop do apartmaja za invalide je možen tudi z avtomobilom, saj lahko tik pred vhodom v apartma tudi parkirate.
Dostopen vhodSoba ima vhod v ravnini parkirišča. Mala stezica do pivnice (rumena hiša), je tudi popolnoma dostopna za invalide. A priporočamo, da imate s seboj spremljevalce, saj je nekaj klanca.
Dostopna sobaDomačija Haler nudi eno, invalidom delno prilagojeno sobo. Soba ima veliko prostora, prav tako je popolnoma dostopna brez kakršnih koli ovir. Nočitev omogoča trem osebam (31 m², zakonsko in dodatno ležišče), je v pritličju in ima direktni izhod.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi vsebuje kad, a ima v njej plastični stolček. Žal večinoma nima oprijemal.
Prilagojeno splošno invalidsko stranišče se nahaja tudi v restavraciji.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in pivnica sta dostopni osebam na invalidskem vozičku, prav tako tudi zunanja terasa restavracije.
Dodatna dostopna ponudbaNa domačiji imajo pivovarno,veliko asfaltirano igrišče, piknik prostor ipd. Vse je popolnoma dostopno, vendar vseeno zaradi nekaterih klancev priporočamo družbo spremljevalca.

Dodatna ponudba

Domačija z lastno pivovarno.

Na domačiji nudijo domače svetlo in temno pivo, ki ga varijo v svoji manjši pivovarni. Za različne vrste piva so bili nagrajeni že z več priznanji. Naravno kvašeno pivo Haler je zvarjeno po nemškem – starograjskem receptu in je brez dodanih konzervansov. Pivo ponujajo kot točeno pivo v pivnici, lahko pa ga vzamete tudi s seboj v steklenicah različnih prostornin. Uporabljajo hmelj, pridelan v Savinjski dolini, in sicer aurora in golding. Po dogovoru je možen tudi ogled pivovarne z degustacijo.

Sorodna ponudba

Apartmaji Ortenia

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis
Jelenov greben

Jelenov greben

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Pivovarna Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis