Apartmaji Ortenia - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Apartmaji v cvetoči okolici pod gradom.

Ime Ortenia izvira iz rajskega vrta, sestavljenega iz raznobarvnih hortenzij, ki je od nekdaj krasil pobočje pod podčetrtškim gradom. Tega so ohranili in nadgradili z idilično podobo 6 eko studio apartmajev. Njihovo notranjost krasi vrsta trajnostnih elementov, od glinenih ometov, kamna in masivnega pohištva.

Apartmaji niso prilagojeni gibalno oviranim. Kljub temu pa 6 razkošnih in velikih apartmajev nudi gostu veliko prostora.

Dostopno parkiriščeGibalno ovirane osebe lahko parkirajo neposredno pred apartmaji.
Dostopen vhodRecepcija je popolnoma dostopna.
Sobe žal niso dostopne skozi običajni vhod (stopnice), pot je možna okoli apartmajev, vendar pri tem obvezno potrebujete spremljevalca. Pot je strma, nato pa teče čez manjši travnik do zadnjega vhoda v apartmaje.
Dostopna sobaV apartma vodi manjša stopnička (balkonska vrata). Sobe sicer niso prilagojene, vendar so zelo prostorne.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobah niso prilagojene. Stranišče je takoj ob stekleni pregradi, kar onemogoča presedanje z vozička na stranišče. Tuš je ogromen, brez stopničke, vendar ni prilagojenega stolčka za tuš.
Dostopna kavarna ali restavracijaKuhinja in dnevna soba se nahajata v istem, enem, prostoru.  Za gibanje z invalidskim vozičkom je dovolj prostora.
Dodatna dostopna ponudbaV spodnjem splošnem delu, ki je popolnoma dostopen za gibalno ovirane, se nahajajo tudi wellness, fitness, masažni in skupni prostor.

Dodatna ponudba

Razvajanje telesa in duha.

Unikatno in luksuzno zasnovane apartmaje dopolnjuje wellness ponudba, ki obsega vse od finske ali infrardeče savne pa do zunanjega jacuzzija. V prostoru za počitek se lahko naužijete tudi nepozabnega pogleda na prečudovito naravo ter si pridobite novih moči z domačim čajem.

Sorodna ponudba

Jelenov greben

Jelenov greben

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Pivovarna Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Domačija Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis