Apartmaji Ortenia - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Apartmaji v cvetoči okolici pod gradom.

Ime Ortenia izvira iz rajskega vrta, sestavljenega iz raznobarvnih hortenzij, ki je od nekdaj krasil pobočje pod podčetrtškim gradom. Tega so ohranili in nadgradili z idilično podobo eko apartmajev.

V okviru celotnega koncepta eko posesti Ortenia, s 6 studio apartmaji ter vrsto skupnih prostorov za popestritev bivanja, želijo v Ortenii gostom na najpristnejši možen način pričarati povezanost z naravo medtem, ko ti uživajo v popolnem bivalnem udobju. Ta učinek ustvarjajo s celo vrsto trajnostnih elementov, ki krasijo notranjost apartmajev, od glinenih ometov, kamna, masivnega pohištva, dekorativnih in funkcionalnih eko dodatkov ter dodatkov iz narave ter z veliko transparentnostjo zunanjih sten, skozi katere se iz vseh strani projicira naravno okolje v bivalni prostor. Obisk apartmajev Ortenia je torej za vsakega nekaj posebnega, saj lahko bivaš v naravi in si del narave tudi sam.

Apartmaji niso prilagojeni gibalno oviranim. Kljub temu pa 6 razkošnih in velikih apartmajev nudi gostu veliko prostora.

Dostopno parkiriščeGibalno ovirane osebe lahko parkirajo neposredno pred apartmaji.
Dostopen vhodRecepcija je popolnoma dostopna.
Sobe žal niso dostopne skozi običajni vhod (stopnice), pot je možna okoli apartmajev, vendar pri tem obvezno potrebujete spremljevalca. Pot je strma, nato pa teče čez manjši travnik do zadnjega vhoda v apartmaje.
Dostopna sobaV apartma vodi manjša stopnička (balkonska vrata). Sobe sicer niso prilagojene, vendar so zelo prostorne.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobah niso prilagojene. Stranišče je takoj ob stekleni pregradi, kar onemogoča presedanje z vozička na stranišče. Tuš je ogromen, brez stopničke, vendar ni prilagojenega stolčka za tuš.
Dostopna kavarna ali restavracijaKuhinja in dnevna soba se nahajata v istem, enem, prostoru.  Za gibanje z invalidskim vozičkom je dovolj prostora.
Dodatna dostopna ponudbaV spodnjem splošnem delu, ki je popolnoma dostopen za gibalno ovirane, se nahajajo tudi wellness, fitness, masažni in skupni prostor.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Razvajanje telesa in duha.

Unikatno in luksuzno zasnovane apartmaje dopolnjuje wellness ponudba, ki obsega vse od savn pa do zunanjega jacuzzija, ki je obkrožen z zelenjem in s katerega se odpira prečudovit razgled na mogočen grad nad njim. Uporabljeni materiali so skrbno izbrani, lokalnega porekla in zagotavljajo dodatno udobje.

Popolna sprostitev duha in telesa poteka v prijetnem okolju in omogoča uporabo finske ali infrardeče savne. V prostoru za počitek pa se lahko naužijete tudi nepozabnega pogleda na prečudovito naravo ter si pridobite novih moči s poživljajočim domačim čajem. Izbrani ekološki materiali tudi tu poskrbijo za obilico udobja.

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Število ponudb: 4

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Domačija Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Pivovarna Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis
Jelenov greben

Jelenov greben

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 57

Preveri ponudbe