Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Bazensko dvigalo še naprej v Biotermah

Bazensko dvigalo v Biotermah
Bazensko dvigalo med izvedbo. Vir: Gregor Gerbec, Zavod Brez ovir.

Sporočamo vam, da smo se v Zavodu Brez ovir z Biotermami dogovorili za podaljšanje uporabe našega bazenskega dvigala. Tako vam bo bazensko dvigalo lahko še vedno na razpolago za uporabo tako na zunanjih kot notranjih bazenih. Tam se od sredine junija nahaja naše mobilno bazensko dvigalo Blu pool priznanega italijanskega proizvajalca Digi project. Odlikujejo ga raznovrstnost, neoporečna kvaliteta, dovršen dizajn in enostavnost uporabe. Uporabljate ga lahko samostojno ali pa s pomočjo reševalca iz vode. Želimo si, da bi bilo dvigalo prisotno v Biotermah vse do konca leta. Več o bazenskem dvigalu.

Darilni kupon je še vedno veljaven!

Akcija, v kateri ste lahko pridobili darilni kupon, je sicer zaključena. A lahko darilni kupon, če ga še niste, še vedno unovčite. Veljaven je namreč za uporabo pri vseh rezervacijah do 29. 12. 2021.

Za rezervacijo se je potrebno predhodno dogovoriti na 02/ 565 20 00 ali po elektronski pošti na booking@bioterme.si. Pri tem sporočite, da boste nastanitev unovčili z darilnim kuponom Zavoda brez ovir in sporočite, ali potrebujete gibalno oviranim prilagojeno sobo. Glede na to, da je terminov vse manj, priporočamo, da jo opravite kar čim prej. Več o tem, kakšne ugodnosti vam darilni kupon nudi pri rezervaciji nastanitve v Hotelu Bioterme.

Lepa in prostorna soba

V sobah hotela Bioterm se boste vsekakor počutili bližje naravi, saj so v njih uporabljeni naravni materiali. Soba je še nekoliko večja od standardnih sob, z lastno, invalidom prilagojeno kopalnico. Hkrati vsebuje balkon, ki je dovolj širok, da se lahko oseba na invalidskem vozičku na njem normalno giblje. Preberite več o dostopnosti Bioterm na spodnjih predstavitvenih karticah.

Še več o Biotermah tudi na njihovi uradni spletni strani.

Ste darilni kupon že unovčili in Bioterme že obiskali?

Ocenite svoje zadovoljstvo na kratkem vprašalniku in nam pomagajte še izboljšati naše akcije.

Nazaj