Bazensko dvigalo Zavoda Brez ovir v Biotermah - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Bazensko dvigalo Zavoda Brez ovir v Biotermah

Bazensko dvigalo v Biotermah
Bazensko dvigalo med izvedbo. Vir: Gregor Gerbec, Zavod Brez ovir.

Do konca poletja se v Biotermah in njihovem termalnem parku nahaja naše mobilno bazensko dvigalo Blu pool priznanega italijanskega proizvajalca Digi project. Odlikujejo jih raznovrstnost, neoporečna kvaliteta, dovršen dizajn in enostavnost uporabe. V naši super poletni akciji lahko kot član kluba Zavoda Brez ovir v Biotermah koristite tudi kar do 40% popusta na nastanitev v Hotelu Bioterme. Kako do darilnega kupona in kaj ta ponuja, preverite na povezavi. Preberite tudi še več informacij o dostopnosti Hotela Bioterme in termalnega parka.

Zavod Brez ovir ima v ponudbi sicer več vrst dvigal, razlikujejo se predvsem glede na nosilnost ter hitrost dviganja in spuščanja. Nudimo tudi hiter in učinkovit servis po celi Sloveniji. Enega izmed njih, prav omenjeno dvigalo Blu one, si je (v času sprostitve ukrepov) možno ogledati na sedežu našega podjetja, uporabniško pa jih lahko med drugim preizkusite v Biotermah, na Mestnem kopališču Slovenska Bistrica, v Rdeči dvorani v Velenju, v Hotelu Radin v Radencih, dvigalo F145B pa v Adrii Ankaranu in na Zvezi Sonček.

Zunanji bazeni
Zunanji bazeni. Vir: Bioterme.

Z Zavodom Brez ovir lahko enostavno in hitro izboljšate dostopnost objektov za gibalno ovirane ali pa si zgolj začasno izposodite različne pripomočke. Poleg možnosti nakupa namreč nudimo tudi ugoden najem. Več informacij pa na 070 659 000 ter na: komerciala@brezovir.si ali gregor.gerbec@brezovir.si. in na povezavi.

Nazaj