Residence Garden Istra Plava Laguna - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopne sprehajalne poti

Vonj po soli in borovcih.

Residence Garden Istra so družinske sobe in suite s 4 zvezdicami v Umagu. Gostom so na voljo tudi vse storitve hotela Garden Istra, kot so zunanji in notranji bazen, wellness center, restavracija ter dejavnosti za otroke in odrasle. Umag je oddaljen samo kratek sprehod ob obali.

Dostopno parkiriščeParkirišče je v neposredni bližini stavbe, oddaljeno cca 10 m, vendar tam ni označenega parkirišča za invalide.
Dostopen vhodPred vhodom se nahaja strma klančina. Dostop v sobo je možen preko terase. Bazen je dostopen.
Dostopna sobaV vsaki izmed treh stavb so po 3 invalidske sobe v pritličju. Vsaka soba ima dostop do svoje terase.
Prilagojene sanitarijeKopalnica v sobi je primerno prilagojena. Vsebuje oprijemala, prilagojen umivalnik in ogledalo, tuš brez roba in zložljiv stolček pod njim. Splošno invalidsko stranišče se nahaja v avli hotela in ob bazenu.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je dostopna, prav tako tudi kavarna. Dostopni so tudi lokali ob plaži.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaBazen in lastna plaža nimata pripomočka za lažji vstop v vodo. Možno je kopanje v morju 50 m od hotela, kjer se nahaja betonirana plaža s klančino za v vodo.
Dostopne sprehajalne potiV okolici se nahaja nekaj kilometrov sprehajalnih poti, ki potekajo po borovem gozdičku. Vse je v ravnini, sprehajalna pot pa vodi kar do samega centra Umaga, kar nanese nekaj več kot 3 km. Kdor se zmore presesti, se lahko popelje tudi z vlakcem, pri čemer je voziček potrebno zložiti.

Dodatna ponudba

Pestra ponudba aktivnosti.

Glede na to, da je Umag teniško središče Hrvaške, ni presenetljivo, da so v bližini tudi teniška igrišča. Hotelski trenerji pa vas lahko ogrejejo in razgibajo tudi v hladnih dneh, po katerih prija sprostitev v jacuzziju ali savni wellness centra.