Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Terme Čatež spet sprejemajo goste

Bazen iz zraka
Bazen iz zraka. Vir: last Term Čatež.

Največji pokriti kompleks bazenov v Sloveniji in raj za vodno zabavo zopet vabi. V Termalni rivieri Terme Čatež s 15. majem po aprilskem odprtju hotelov sedaj svojim gostom namreč ponovno odpirajo še del poletne ter zimske riviere.

Pri tem morajo obiskovalci pred oziroma ob obisku predložiti eno od naslednjih potrdil (izjema so otroci do 16 let starosti):

  • dokazilo o negativnem rezultatu PCR ali hitrega testa HAG, ki ne sme biti starejši od 48 ur,
  • dokazilo o prebolelosti virusa Covid-19,
  • dokazilo o izvedenem cepljenju.

Kot lahko beremo v njihovi objavi, pa je britanska študija, ki so jo opravili virologi na Imperial College v Londonu, pokazala tudi, da klorirana voda v bazenih ubije virus Covid-19 v le 30. sekundah. Dobra novica za vse željne vodno obarvanih počitnic!

Terme Čatež so gibalno oviranim lepo dostopne, prav tako Hotel Čatež, oglejte si v kakšnih merah in na kakšen način. Posebnost je terapevtski bazen s klančino, po kateri se gostje z omejenimi gibalnimi sposobnostmi, kakor tudi tisti, ki uporabljajo invalidski voziček, spustijo do nivoja vode in vstopijo v bazen brez pomoči spremljevalca ali dvigala. Temperatura vode v bazenih je od 32 do 36 °C.

Nazaj