Termalno kopališče Rimske terme - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Edinstvena zdravilna voda

Termalno kopališče Rimske terme, ki je zasnovano po vzoru rimskih kopališč, se razprostira na 450 kvadratnih metrih. Temperatura vode je od 32°C do 35°C, obsegajo pa notranji ter zunanji panoramski bazen, štiri notranje in tri zunanje masažne bazene z vodnimi sedišči in ležišči, medtem ko je za gibalno ovirane dostopen le notranji bazen v medicinskem centru Valduta, ki ima bazensko dvigalo. Terme so sicer ene najbogatejših v Sloveniji z akrotermalno vodo, ki blagodejno vpliva na človeško telo.

Priljubljen je tudi sodobno zasnovan Wellness center Amalija z unikatnimi bazeni, zasnovanimi po vzoru rimskih kopališč in kopeli iz rimskih časov v historičnem termalnem templju. V Deželi savn Varnia boste našli različne savne in pestro ponudbo masaž,, pri čemer so masažne mize električne in z nastavljivo višino.

Dostopno parkiriščeNa parkirišču za dnevne obiskovalce se nahajata dve invalidski parkirni mesti, a je na poti s parkirišča do vhoda robnik.
Proti doplačilu je možno parkirati v podzemni parkirni hiši, kjer sta v vsakem nadstropju po dve označeni parkirišči za invalide. Parkirišča so ob vhodu v dvigalo, s katerim se pripeljete v recepcijo. Vrata so težka, zato priporočamo, da niste sami.
Dostopen vhodVhod za dnevne obiskovalce je dostopen po vijugasti poti od parkirišča do vhoda v stavbo, a ima že na začetku poti robnik. Priporočamo, da bazenski del obiščete iz dela resorta.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaVstop v bazen v medicinskem centru Valetuda je mogoč z bazenskim dvigalom. Ostali bazeni niso dostopni gibalno oviranim. V notranji bazen, ki je povezan z zunanjim panoramskim bazenom, vodijo namreč grajene stopnice z ograjo.
Prilagojene sanitarijePrilagojene sanitarije se nahajajo v istem nadstropju kot kavarna in recepcija ter so dostopne z dvigalom. Na kopališču prilagojenih sanitarij ni.
Dostopna kavarna ali restavracija Kavarna se nahaja v istem nadstropju kot recepcija in je dostopna z dvigalom. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno osebam na invalidskih vozičkih. Dostop do terase pa ovira stopnica.
Dodatna dostopna ponudbaWellness center Amalija: savne, masaže in nege telesa, beauty salon, termalne kopeli, fitnes, frizerski salon, solna soba. V Zdraviliškem dvoru se nahajajo tudi prilagojene sobe.

Dodatna ponudba

Vrnite se v pravi rimski raj!

Čudovito okolje Resorta Rimske terme, z edinstveno zdravilno vodo, sestavljajo trije hoteli – Hotel Sofijin dvorHotel Rimski dvor in Hotel Zdraviliški dvor, ki ima tudi štiri sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam. Na voljo je tudi sobno dvigalo.

Sorodna ponudba