Poletje v Hotelu Špik - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Poletje v Hotelu Špik

Hotel Špik
Odlično izhodišče za odkrivanje Kranjske gore in okolice Vir: Hotel Špik.

V poletnih mesecih je Hotel Špik v Gozdu Martuljku blizu Kranjske gore odlično izhodišče tako za aktivne počitnice, kot tudi za prijetno druženje in oddih. Hotel je v celoti prilagojen in dostopen invalidnim osebam ter s tem invalidom prijazen hotel.

Razvajajte se v Hotelu Špik

Topli dnevi vas bodo zagotovo zvabili v Svet vode, ki se razprostira na 250 m2. Svet vode ima tri bazene: sprostitveni bazen s slapom in klopmi za masažo, plavalni bazen s protitokom in otroški bazen z igrali. Dostop v vse bazene omogoča bazensko dvigalo. V poletnem času je na voljo tudi terasa za sončenje s čudovitim razgledom.

V wellnessu boste našli Svet savn, Center lepote in Alpske tematske sobe, ki žal niso prilagojeni za osebe z omejeno gibljivostjo.

Za mlajše obiskovalce so na razpolago zunanja igrala in hotelska igralnica, športnim navdušencem pa dve igrišči za odbojko na mivki in igrišče za badminton ter dve igrišči za skvoš.

V samopostrežni restavraciji vas bo navdušila harmonija okusov tradicionalne slovenske kuhinje. Ko si boste zaželeli sladic ter toplih in hladnih napitkov, pa lahko zavijete v Aperitiv bar.

Raziskovanje in zabava

Čudovita narava vas bo prej kot slej zvabila iz hotela, od koder vodijo pešpoti in urejene kolesarske steze, ki so primerne tudi za invalidske vozičke. Lahko se podate vse do jezera Jasna ali do Naravnega rezervata Zelenci in naprej do Nordijskega centra Planica.

Tisti najbolj pogumni lahko preizkusite najstrmejši zipline spust na svetuZipline Planica. Zipline sicer ni prilagojen gibalno oviranim, vendar v Planici ne poznajo ovir, pač pa le izzive. Za uporabnike invalidskega vozička je to res velik izziv, ki pa ga lahko marsikdo tudi opravi. Če imate dovolj velik interes in si to srčno želite, se lahko predhodno dogovorite za termin in zaposleni bodo poskrbeli za ostalo.

Lahko pa se odločite za “bolj varno izkušnjo”, vendar zato nič bolj atraktivno, in obiščete Slovenski planinski muzej v Mojstrani in se v virtualni resničnosti spustite iz našega Očaka.

V juliju in avgustu se zvečer na ulicah in trgih Kranjske gore in Mojstrane odvijajo Poletne noči s koncerti za vsak glasbeni okus.  Vsi, ki želite preizkusiti srečo, pa se lahko odpravite v manjši igralni salon Casino Larix ali igralnico Korona, kjer imajo celo igralnico na prostem Open Air, da vas ob igri lahko spremlja vaša srečna zvezda.

Priložnosti za zabavo ter odkrivanje bližnjih naravnih in kulturnih lepot Zgornjesavske doline zagotovo ne bo zmanjkalo.

Nazaj