Pizzerija in restavracija Špica - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Pizzerija in restavracija Špica

Priljubljena pizzerija ob istoimenskem Hotelu Špica

Pizzerija in restavracija Špica je znana po svojih dišečih hrustljavih picah iz krušne peči na drva, ki jih ustvarja že skoraj tri desetletja. Izbirate lahko med pestro ponudbo klasičnih pic v dveh velikostih ali pa med »bolj italijanskimi«, ki jih odlikuje tanjše testo z ravno pravšnjim nadevom. V njihovi ponudbi najdete kar 26 različnih pic, pri čemer nudijo tudi dostavo v bližnji okolici.

Hkrati pa na meniju najdete še dnevne malice, nedeljska kosila, pestro ponudbo sladic in tradicionalnih jedi. V restavraciji in pizzeriji Špica redno pripravljajo tudi kulinarične dogodke z izborom jedi njihovega chefa Dušana Veršca ter njegove ekipe ob spremljavi vin vinskega svetovalca Tonija Frangeža. Jedi so skrbno sezonsko izbrane, z ustvarjalnim lokalnim poudarkom ter tematsko pripravljene glede na sočasne koledarske dogodke. V njihovi ponudbi se bo torej našlo za vsakogar nekaj.

Dostopno parkiriščeNeposredno ob hotelu Špica se nahaja označeno invalidsko parkirišče.
Dostopen vhodPot do picerije in restavracije vodi čez asfaltirano parkirišče in lepo tlakovano dvorišče. Vhod je skozi dvojna steklena vrata z minimalnim in premostljivim pragom višine 2 cm.
Dostopna kavarna ali restavracijaV notranjosti picerija in restavracija omogočata veliko gibanja, oprema je lahko premična, mize pa večinoma podvozne.
Prilagojene sanitarijePrilagojene sanitarije se nahajajo ob restavraciji in vsebujejo oprijemalo ter podvozni umivalnik.
Dodatna dostopna ponudbaOb piceriji in restavraciji je istoimenski Hotel Špica, ki nudi klasične sobe brez prilagoditev, dostopne po stopnicah. V pritličju pa se nahajata dve dostopni konferenčni dvorani.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Super lokacija za poslovne dogodke in nastanitev

Ob piceriji in restavraciji Špica se nahaja istoimenski Hotel Špica, ki nudi nastanitev v udobnih dvoposteljnih sobah v velikosti od 16 do 25 m². Sobe nimajo prilagoditev, vsebujejo klasične kopalnice s tuš kabino in so dostopne po stopnicah.

V pritličju se nahajata dve dostopni konferenčni dvorani, ki ju je možno tudi združiti v eno večjo. Prva je primerna za organizirane skupine, usposabljanja, sestanke ali podobne dogodke. Dvorana je svetla, prijetna in sodobno opremljena ter ima kapaciteto 60 m², ki lahko gosti od 60 do 85 slušateljev. Vsebuje sodobno projekcijsko in hi-fi opremo (projektor in platno, mikrofon, brezžični internet). Druga pa je posebej primerna za manjše zaključene skupine, team buildinge, delovni zajtrk ali kosilo. Kapaciteta dvorane je 47 m² in lahko gosti do 35 oseb.