Hotel Šiker: nov hotel v neokrnjeni naravi - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Povsem nov hotel v neokrnjeni naravi.

Hotel Šiker je velika in zahtevna novejša investicija ter dragocena pridobitev Gostilne Šiker, odprt konec leta 2011. Umeščen je v neokrnjeno naravo ob bližnjem jezeru Pristava, sto korakov od matične gostilne. Namenjen je turistom, ki bi radi spoznali Slovenske gorice, družinam za oddih v naravi, naključnim gostom in poslovnežem. Glede na to, da ga od Maribora loči le deset minut vožnje, prihajajo sem poslovneži in umetniki, ki imajo opravke v mestu, hkrati pa želijo začutiti tudi podeželsko idilo in mir. Hotelsko-turistično-gostinski paket je lahko tudi odlično darilo.

Hotel Šiker se lahko pohvali z vrhunsko opremljenim Spa centrom. Poleg sobe za počitek, ki ima prečudovit razgled na jezero, vam hotel nudi dve delno dostopni vrsti savn.

Dostopno parkiriščePred hotelom je na razpolago eno označeno parkirno mesto za invalide. 
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen. Vhod v savno pa je ozek in z majhno stopničko.
Dostopna sobaV hotelu boste našli dve sobi, ki sta locirani v pritličju hotela.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobi niso prilagojene, so majhne, brez oprijemal in s steklenimi vrati v tuš kabini. Splošno invalidsko stranišče se nahaja v pritličju hotela, je veliko in prostorno ter povsem primerno prilagojeno.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja v pritličju hotela. Nudijo pa tudi možnost obrokov v njihovi stari kmečki gostilni, ki je od hotela oddaljena 5 minut hoje, vendar je pot do tja makadamska.
Dodatna dostopna ponudbaProstori za druženje, igrala in delno dostopen spa center. Vhod v savno je ozek in z majhno stopničko. Prostori za druženje se nahajajo v pritličju hotela. V sobi najdete ročni nogomet in mizo za namizni tenis.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

V sozvočju s časom in razvojem.

Ob nekdanji furmanski cesti med Radgono in bližnjim Mariborom stoji gostilna, kjer se lahko odžejaš in dobro naješ. Vse se je pričelo 1870, ko sta Mihael in Ana Schiker začela zgodbo o domači furmanski gostilni, ta pa je kmalu postala priljubljena med domačini in popotniki. Bogato znanje se prenaša iz roda v rod, zato še danes pripravljajo stalne preizkušene tradicionalne jedi. Hiša je zunaj še zmerom »kmečka« in starožitna, znotraj pa seveda na diskreten in primeren način sodobna in modernizirana. Posamezniki, pari, prijateljske ali poslovne skupine, družine s prijatelji, lahko uživajo med sodi in buteljkami v 200 let stari kleti, jedilnicah, v posebni družinski sobi, na čudovitem letnem vrtu, otroci pa se bodo zabavali na igralih.

Pri Šikerju se vedno razveselijo sprememb letnih časov in z njimi priložnosti za sezonske obogatitve našega jedilnega lista. Zato so nekatere njihove jedi res tradicionalne, vendar v sozvočju s časom in razvojem kulinarike. Tako prihajajo ob pečenih račkah, polnjenih telečjih prsih, bograču, kisli želodčkovi juhi, svinjski pečenki še sezonske gobe, gozdni in drugi sadeži, šparglji, dobrote v času kolin, potice ali krof. Zato je bogat tudi izbor po naročilu. Uživajo tako tisti, ki imajo malo časa, še bolj pa tisti, ki se lahko kulinariki Gostilne Šiker prepustijo za dlje časa.

Sorodna ponudba