Hotel Savica Garni - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Hotel Savica Garni

Družinam in okolju naklonjen hotel.

Hotel Savica Garni je družinam prijazen hotel s 104 različnimi sobami in apartmaji. Ponuja kakovostno nastanitev v povezanih družinskih sobah, opremljenih s posluhom za družine z majhnimi otroki. Osebje vodi želja, da bi staršem pričarali nepozabna družinska doživetja, otroke pa zabavali in izobraževali skozi bogat animacijski program, preko katerega se otroke uči odgovornega odnosa do okolja. Skrb za okolje je za Hotel Savica Garni izrednega pomena, zato s ponosom pokaže svoj okoljski certifikat Eko marjetica. Hotel Savica Garni sicer ni prilagojen gibalno oviranim, vendar menimo, da lahko marsikomu kljub temu predstavlja dobro nastanitev. Priporočamo, da o tem presodite sami na podlagi svojih zmožnosti in želja.

Dostopno parkiriščeNa parkirišču sta 2 prilagojeni invalidski parkirišči. Priporočamo, da že ob rezervaciji rezervirate še parkirno mesto.
Dostopen vhodVhod v hotel je dostopen s pomočjo klančine. V preddverju se nahaja recepcija, ki je prav tako dostopna.
Dostopna sobaDostop do sobe je možen z dvigalom. Sobe niso prilagojene, vendar so vseeno dostopne. V hotelu imate tudi možnost povezanih sob, kjer lahko vaš spremljevalec spi v ločeni sobi. Sobe so manjše, vendar dovolj široke za invalidski voziček na ročni pogon. Dostop do balkona je otežen, in sicer zaradi visokega praga balkonskih vrat.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni dostopna, saj so vrata ozka (max 70 cm), vsebuje tudi tuš z visokim robom. Možno je dobiti plastični stolček za v tuš.
Hotel vsebuje prilagojeno invalidsko stranišče.
Dostopna kavarna ali restavracijaNasproti recepcije se nahaja zajtrkovalnica, kjer je možno jesti le zajtrk. Ostale obroke lahko dobite v hotelu Rikli (nasproti Hotela Savica Garni).
Dodatna dostopna ponudba​Wellness storitve se nahajajo v Hotelu Rikli, kjer je vse dostopno in prilagojeno. Bazen je dostopen s pomočjo klančin, pri vstopu v vodo pa vam lahko pomagajo reševalci.

Dodatna ponudba

Skrb za okolje.

Ločevanje odpadkov, ugašanje luči, zapiranje vode, premišljeno ravnanje z brisačami, uporaba povratne steklene embalaže, lokalni in sezonski pridelki za zdrav zajtrk – to so vsakodnevni rituali gostov Hotela Savica Garni. Vse, kar počnejo, počnejo s skrbjo za varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značaj hotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujejo pa ga pod geslom in programom Zeleni za jutri.