Hotel Miramare Vodice: dostopnost s 4 zvezdicami - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopne sprehajalne poti

Razkošna nastanitev in odlične storitve.

​Hotel Miramare se nahaja vzhodno od jedra znamenitega turističnega središča Vodice. Po desetminutnem sprehodu se znajdete v središču Vodic, kjer lahko poiščete veliko različnih interesnih vsebin. Vodice se nahajajo na obali Jadranskega morja, 11 kilometrov severozahodno od Šibenika. Dobre prometne povezave do avtoceste in bližina obeh letališč v Splitu in Zadru bosta skrajšali tudi čas potovanja.

Hotel s 4 zvezdicami nudi nastanitev v 61 elegantnih sobah, opremljenih z balkonom, ki ponuja razgled na plažo ob hotelu ter na hotelski park. Čudovit preplet pastelnih odtenkov v notranjosti in zeleno-modrih nians v okolici bodo naredili vaš oddih v hotelu nepozaben.

Sobe so klimatizirane in opremljene s kabelsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom in sefom. Tri sobe so prilagojene za osebe z oviranostmi.
Vse kopalnice so opremljene s tušem z masažnimi šobami in sušilcem za lase. Hotel nudi tudi sobno strežbo, pralnico in likalnico ter možnost parkiranja v garaži.

Dostopno parkiriščePred hotelom je parkirišče, parkirati je možno tudi v hotelski garaži.
Dostopen vhodPred vhodom se nahaja klančina, ki ima na eni strani ograjo. Znotraj hotela lažji dostop do zgornjih prostorov omogoča dvigalo.
Dostopna sobaHotel ponuja tri prilagojene sobe, z enoposteljnim ali dvoposteljnim ležiščem. Sobe ponujajo pogled na sosednji park in imajo lastni balkon.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je popolnoma prilagojena. Tudi vhodna vrata so širša od ostalih. 
Dostopna kavarna ali restavracijaKavarna in restavracija, vključno z njeno teraso, sta dostopni.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaNa bližnji plaži se nahaja dvigalo za lažji vstop v morje.
Dostopne sprehajalne potiHotel je od plaže oddaljen 50 metrov. Dostop do plaže je preko klančin, vendar naj vas opozorimo, da je plaža prodnata, zato boste potrebovali pomoč, če boste želeli v vodo. Poti do plaže in mesta so tlakovane in jih je z vozičkom možno z lahkoto premagati.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Neposredno ob obali.

Hotel leži ob morju, nekaj deset metrov stran od plaže, ki pa na žalost ni prilagojena invalidnim osebam. Najbližja plaža, prilagojena gibalno oviranim, se nahaja dobra 2 kilometra stran od hotela. Ob njem pa se nahaja tudi prelep bazen s kristalno čisto vodo, ob katerem lahko preživite lenobne popoldneve ali celoten dan. Medtem se lahko udobno namestite na ležalnik in se osvežite s hladno pijačo iz hotelske ponudbe. Ob ležalnikih se nahajajo tudi senčniki, ki poskrbijo za udobje tudi ob najbolj vročih urah dneva. Vsem svojim gostom pa hotel nudi tudi uporabo posebnih zelenih brisač.