Dostopno sedeče deskanje Wakeboard Cable Krk - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopna gostinska ponudba

Wakeboard Cable Krk

Prijeten zaliv in polna mera adrenalina.

Na Krku ste lahko že nekaj let deležni sprostitve ob adrenalinskem športu deskanja na vodi, in sicer s pomočjo prirejenih sedečih wakeboardov. Glavna karakteristika Wakeboard Cable Krka je pet-kotna žičnica, z osmimi vlečnimi sistemi, ki jih poganja električni motor. Dolga je 650m in ima običajno hitrost 30-32 km/h.

Tudi ti jo lahko preizkusiš, če se tja odpraviš med 28. majem in 3. oktobrom! Skoraj 90% gostov je popolnih začetnikov. Vse, kar potrebujete imeti s sabo, so kopalke. Obišči njihov Board shop in izberi eno izmed njihovih vstopnic na kroge ali čas. Uporaba rešilnega jopiča, smuči ali deske za vožnjo na kolenih ter navodila izurjenega osebja so vključeni v ceno.
Pred začetkom vsakemu gostu predstavijo pomembne informacije o samem delovanju žičnice, varnosti in wakeboardu, prilagojenem osebam z gibalnimi ovirami. Nato sledi kratko ogrevanje, uporaba rešilnega jopiča in čelade pa je obvezna.

Potrebno je kupiti vstopnico ter najem opreme. V ceno najema opreme so všteti rešilni jopič, wakeboard smuči ali sedeči wakeboard ter kratko usposabljanje. Izposodite si lahko tudi začetniški ali pro model deske, neoprensko obleko in čelado. Ponudba lahko vključuje tudi kosilo z menijem po vaši izbiri. 

Doživi adrenalinsko vožnjo, ki te bo navdušila, da jo boš želel_a ponoviti vsako leto!

Dostopno parkiriščeParkirišče je neoznačeno makadamsko, vendar dovolj prostorno.
Dostopen vhodObjekt stoji na vodi in je v celoti dostopen preko klančin. Znotraj objekta je dovolj prostora za gibanje.
Prilagojene sanitarijeSanitarije so žal prilagojene le delno. Ozka vrata in majhen WC znajo biti namreč težava za težje gibalno ovirane.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in bar sta dostopna. Mize imajo večinoma zraven klopi, a je prostora za sedenje vseeno dovolj, hkrati je ta prilagodljiv.
Dodatna dostopna ponudbaIzposoja opreme, restavracija z barom.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Za nove moči.

Vse skupaj se odvija na super lokaciji v prijetnem zalivu blizu mesta Punat. Objekt stoji na vodi, na njem pa boste našli tudi bar z restavracijo, tako da se lahko po napornem wake-anju tudi dobro okrepčate. Vse je dostopno preko klančin.