Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojena kopalnica

Dodatna dostopna ponudba

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Stilsko udobje na stičišču mesta in neokrnjene narave.

V hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons vas pričaka udobje pred kratkim prenovljenih elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito ali odprto parkirišče, udobje restavracije Robin in bistroja A2 ter osvežitev v baru. Vsaka, do potankosti premišljena podrobnost, je del njihovega novega mozaika, vse na enem mestu, pa novi sinonim. Okoliška bujna gozdnata okolica in slikovita lega ob hribčku mu še dodajata svoj čar. Hotel se nahaja na obrobju Ljubljane, v bližini ljubljanske obvoznice, le nekaj minut vožnje stran od čudovitih mestnih znamenitosti.
Hotel nudi eno povezano invalidsko sobo, ki jo lahko najamete tudi brez dodatne sobe. Nahaja se v pritličju in ponuja pogled na naravo. Prevevajo jo topli toni, opremljena je s sodobnim pohištvom. Vsebuje tudi lastno prilagojeno kopalnico.

Dostopno parkiriščeParkirna mesta za gibalno ovirane so tako pri zgornjem kot pri spodnjem vhodu v hotel. Hotel se lahko pohvali tudi s parkirnimi prostori Tesla za električne avtomobile, kot novost pa so vpeljali še parkirne prostore za ti. car sharing (javno storitev izposoje avtomobila za kratek čas), vendar žal ti avtomobili še niso prilagojeni invalidom.
Dostopen vhodV hotel lahko dostopate z zgornjega ali spodnjega vhoda. Zgornji vhod je popolnoma dostopen (brez arhitektonskih ovir), vhod s spodnje strani pa je zaradi stopnic prilagojen s stopniščnim vzpenjalcem. Stopniščno dvigalo upravljajo zaposleni, zato bo najlažje, da pokličete na recepcijo (T: +386 1 470 27 00 ) in poveste, da ste pred dvigalom.
Do recepcije najlažje dostopate z zgornjega vhoda.
Dostopna sobaHotel nudi eno povezano invalidsko sobo (sobo lahko najamete tudi brez dodatne sobe).
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je popolnoma prilagojena. Splošno invalidsko stranišče se nahaja pri spodnjem vhodu v hotel, kar pomeni da se morate spustiti po stopnicah z vzpenjalcem. Poleg stranišča je na voljo tudi previjalnica. Ključ zanjo dobite na recepciji hotela.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija Robin se nahaja v pritličju hotela.
Dodatna dostopna ponudbaV pritličju najdete bar, 7 večjih kongresnih dvoran in 3 manjše sejne sobe. V kletnih prostorih hotela se nahajata manjša turška savna in sodobno opremljen fitnes s pogledom na naravo. Vse je dostopno z dvigalom.

Sorodna ponudba

Mestni muzej Ljubljana

Mestni muzej Ljubljana

Ljubljana in okolica

Celoten opis
Hotel Lev

Hotel Lev

Ljubljana in okolica

Celoten opis